- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
donbig #12280 üzenetére
Köszönöm, ez a táblázat segítség volt(kár, hogy nincs összefoglaló). Én csak egyenként találtam meg. Az LG-t pontosan nem tudom, ár alapján SPY7. JBL Bar 5.1 Surround és Klipsch Cinema 400 ami beleférne neki. Tv Philips, de tipust nem tudok. Azt látom tudásban az LG több, de hangzásban(mozi) elvileg JBL jobb. Mind1, holnap benéz az extremeaudio-ba, aztán dönt.(az is lehet másra beszélik rá
)
-
-
válasz
donbig #12047 üzenetére
Nem!
Nyomd hosszan a fogaskereket amikor világít az sb kijelzője
Előjön a 7sávos EQ.
-6/+6 között tudod állítani a frekiket.
150Hz,300Hz,600Hz,1200Hz,2500Hz,5000Hz,10000Hz.
Fogaskerék újbóli rövid megnyomásával tudsz a frekik közt váltani,állítani meg a tárcsa fel/le gombjaival.
Sajnos gyorsan kilép ebből a beállításból ha nem állítasz semmit,így gyakran kell a hosszú fogaskerékkel visszalépni bele. -
Tommy-1998
tag
válasz
donbig #11833 üzenetére
Nekem 8 hónapja van meg, számomra elég korrekt a hangzásvilága, még nem volt ilyen hangrendszerem így teljesen új élményt adott. Bár nekem már kezd kevésnek tűni az újdonság hatása elillant, így még komolyabbra az A800 felé kacsintgatok már. Ami hiányzik a Q60T- ből hogy nincs meg a mélynyomónál a dübörgés, pláne DRC módnál még kevesebb lett, és egy robbanás nem jön át teljesen. Ami utólag kiderült még, hogy HDMI-n csak a dolby -t támogatja tehát a DTS-t már nem, csak optikain támogatja ami szomorú. Hangmódok között az adaptive jött be, pláne filmeknél csak az jó, de ha zenét hallgatok, akkor standard mód ott több a basszus. Egy Nvidia shield-el jól működik, azzal a távirányítóval mindent ki tudok kapcsolni egyszerre, és a hangerőt is ott állítja. Szóval a samsung sb-ja bevált csak 1 szintel én feljebb lépek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest