Hirdetés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz Gino20 #12053 üzenetére
Köszönöm, ez a válasz a vásárlás előtt nagyon jól esett volna. Igen, gyorsan tapasztalom, hogy valószínűleg teljesen igazad van. Ennek fényében kicsit kisebb prioritást kap a bővítés is, nekem az nem annyira fontos, ahol jelentkezik a hatása...
Egyelőre minden OK, csak megmarad a hifi is, csak zenére. Lehet, hogy nem Jon Hopkins - Neon Pattern drums-ával kellett volna tesztelni Azt hittem ezzel a beruházással megoldok minden kérdést, de nyilvánvaló, hogy nem. A zenei kérdéssel majd akkor foglalkozok, ha a hifi kileheli a lelkét (az Edifier-t feljegyeztem, a korlátozottság nem akkora gond, ha a felhasználás is az a sb mellett).
(Gixxer88: igen pont utána láttam, köszi)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gino20 #12053 üzenetére
Ha zene hallgatás és 2.1 relatíve kis pénzből,akkor Klipsch Promedia 2.1 BT.
Viszont itt tényleg korlátozott a csatlakozás,hiszen 3,5mm van,meg bt.Ilyenhez kell egy Arc leválasztó ha tv-n akarja használni valaki.Amúgy félig-meddig igaz csak hogy nem alkalmas zenére egy sb.Ha valaki elektronikus zenét hallgat és nem akusztikus zenéket,akkor elég jól tudnak muzsikálni.
Elektronikus zenénél a színpadtér mint olyan vagy másodlagos,vagy nincs is.
Astrix 2019-es ozorai szettje megmutatja,hogy elekronikus zenével igen korrekt tud lenni egy 80-100e forintos sb is.
Ettől függetlenül én sem szoktam zenére ajánlani,mert sokan szeretik az akusztikus zenéket,vagy nagyon vegyes az ízlésük,ezeknél meg csalódás lehet még árban feljebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest