- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple notebookok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Grey
aktív tag
SW Episode I:A podracing jelenet be**arás:DFilmek általában nagyon jók.Játék:Call of Duty,Doom3 teljesen más élményt nyújt így.Mondhatni leizzadtam,de többet nem támadnak hátba mert hallom őket:D Aztán van egy RightMark nevü progi amivel többek közt az EAX szabványok használatával lehet tesztelni a hangrendszert.Ebben van egy olyan lehetőség,hogy ha akarsz különböző falakat tehetsz a fejed elé,mögé és szabadon mozgathatod az általad kiválasztott hangot/zenét a fejed körül tesztelve ezzel a hangpozicionálást.Nekem ez tetszett a legjobban:DSumma:Egy igazi házimozi szintjét nem éri el szerintem, de ezért a pénzért teljesen korrekt minőséget és teljesítményt kaptam a hangkaritól és a fülestől is.Lehet néhány alsókategóriás házimozit maga mögé utasít,bár ebben nincs összehasonlítási alapom.Az is tény,hogy egy igazi highend 5.1 füles szintjét nem üti meg,de nekem ennyi volt rá és amit ezért kaptam az nekem jó.Szerintem:D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla