Új hozzászólás Aktív témák
-
ROEL
csendes tag
válasz
jhony777 #1459 üzenetére
Tudhatod, a Sony mellett szavazok!
Viccet félretéve, szerintem most vegyél egy bármilyet, ami ír - és + os lemezt. Gyanítom, most olcsón hozzájuthatsz és a következő legalább 1 évig nincs gondod.
Tényleg, te kihasználnád a LightScribe eljárást? Mert akkor mindent bele és vedd meg azt!
Valójában azt gondolom, ennek a LightScribe -nek adjunk még kis időt.( Már az ára miatt)
Mellesleg mennyibe kerül egy LightScribe lemez?
Egy LightScribe CD-R 0.70 Cent és 1 euro között, a LightScribe DVD-R 1.30 - 2 euro között mozog. Legalább is ezt látom.
Nem akarlak sem lebeszélni, sem rábeszéli. Igazából a LightScribe egy nagyon elmés megoldás, nekem nagyon bejön! -
firewolf
tag
válasz
jhony777 #1459 üzenetére
Én ha vennék, akkor LG-t vennék, most is az van és tökéletesen működik... Hát ''lájtszkráb''-osat nemtom, hogy milyet vennék, szerintem nem is vennék, mert nem használnám ki. De most szerepelt egy ASUS a pcwolrd-ben, ami tesztgyőztes lett. Itt van róla 1 egy kis leírás: http://prohardver.hu/hirek/2006-09-13/megerkezett_asus_lemezfeliratozo_dvd_iroja.html
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Macska topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest