Új hozzászólás Aktív témák
-
alvarezlopez
tag
Miért van az, hogy a számítástechnikával foglalkozó fórumokban mindig szívják az emberek egymás vérét. Ez tuti, hogy a kockaságnak egy mellékhatása
-
alvarezlopez
tag
Köszi!
Egyébként melyik "segédprogramot" érdemes letölteni a létfontosságú drivereken kívül? Ami azért nem lassítja le a gépet.[ Szerkesztve ]
-
alvarezlopez
tag
Nah üdv ismét!
A német CW1 Sonymat még a hét elején teljesen leformáztam, kapott egy magyar Vindózt. A kulcs működik a magyar Win7el is ) Felpakoltam rá a drivereket, amit a support oldalról pikk-pakk le lehet tölteni. Csak beírod a laptop vonalkódját és kiadja ami neked kell.
A gép piszkosul halk és hűvös. Játék közben azért oldalt létrejön egy hősugárzó, ami a kollégista napjaimban ilyenkor igencsak jól jön De hozzá teszem a laptop teste nem melegszik fel!Szeretném megvédeni az NBS -t, mivel tényleg egy zsírúj Vaio-t vettem, azzal a teljesítménnyel, amit ígértek.
Van viszont pár FN gomb, ami valamiért nem működik. (fényerő, zoom) Ezek főleg azok, amelyek a kijelzőre vonatkoznak. + van egy gomb ami nemtudom mire való. Az van ráírva VAIO Nálam ez kikapcsolja a hangot és be. De gondolom nem ez az eredeti funkciója.
Örülnék a fényerős FN gomboknak, meg annak amivel kijelzőt lehet váltani. Valaki tudja ennek a problémának a megoldását?
[ Szerkesztve ]
-
alvarezlopez
tag
Jah egyébként formatálhatom a cuccot ugye? A kulcs csak a Win7 Home Premiumhoz jó, vagy használható Professionalhoz is?
Vagy ha a kulcsot egy karcsúsított Win7-el használom nem lövi majd ki serialomat?[ Szerkesztve ]
-
alvarezlopez
tag
-
alvarezlopez
tag
Üdv!
Most vettem egy német Sony Vaio -t. A boltosok azt mondták, hogy probléma nélkül telepíthetem rá a magyar windows7 -et, és hogy az alján lévő kóddal ugye eredeti lesz. A kérdésem az, hogy honnan tölthetem le a hivatalos windows7 -et, nem az ilyen agyonhackelt fekete változatokat.
Meghogy kell -e valamire ügyelnem a telepítése után. Pl. kapcsoljam ki az update -et, vagy mit ne tegyek fel rá, stb.
Egyébként egy CW1 -ről van szó.S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar