- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvarezlopez
tag
Miért van az, hogy a számítástechnikával foglalkozó fórumokban mindig szívják az emberek egymás vérét. Ez tuti, hogy a kockaságnak egy mellékhatása
-
alvarezlopez
tag
Köszi!
Egyébként melyik "segédprogramot" érdemes letölteni a létfontosságú drivereken kívül? Ami azért nem lassítja le a gépet. -
alvarezlopez
tag
Nah üdv ismét!
A német CW1 Sonymat még a hét elején teljesen leformáztam, kapott egy magyar Vindózt. A kulcs működik a magyar Win7el is
) Felpakoltam rá a drivereket, amit a support oldalról pikk-pakk le lehet tölteni. Csak beírod a laptop vonalkódját és kiadja ami neked kell.
A gép piszkosul halk és hűvös. Játék közben azért oldalt létrejön egy hősugárzó, ami a kollégista napjaimban ilyenkor igencsak jól jönDe hozzá teszem a laptop teste nem melegszik fel!
Szeretném megvédeni az NBS -t, mivel tényleg egy zsírúj Vaio-t vettem, azzal a teljesítménnyel, amit ígértek.
Van viszont pár FN gomb, ami valamiért nem működik. (fényerő, zoom) Ezek főleg azok, amelyek a kijelzőre vonatkoznak. + van egy gomb ami nemtudom mire való. Az van ráírva VAIO
Nálam ez kikapcsolja a hangot és be. De gondolom nem ez az eredeti funkciója.
Örülnék a fényerős FN gomboknak, meg annak amivel kijelzőt lehet váltani. Valaki tudja ennek a problémának a megoldását?
-
alvarezlopez
tag
Jah egyébként formatálhatom a cuccot ugye? A kulcs csak a Win7 Home Premiumhoz jó, vagy használható Professionalhoz is?
Vagy ha a kulcsot egy karcsúsított Win7-el használom nem lövi majd ki serialomat? -
alvarezlopez
tag
-
alvarezlopez
tag
Üdv!
Most vettem egy német Sony Vaio -t. A boltosok azt mondták, hogy probléma nélkül telepíthetem rá a magyar windows7 -et, és hogy az alján lévő kóddal ugye eredeti lesz. A kérdésem az, hogy honnan tölthetem le a hivatalos windows7 -et, nem az ilyen agyonhackelt fekete változatokat.
Meghogy kell -e valamire ügyelnem a telepítése után. Pl. kapcsoljam ki az update -et, vagy mit ne tegyek fel rá, stb.
Egyébként egy CW1 -ről van szó.S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Autós topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest