- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Tegnap vettem át az előrendelt SVE14AG15M laptopomat, már a Win 8-al.
Feltelepítettem, no problem, de mikor elkezdtem használni, először a wifit korlátozta le, majd lelassult teljesen. Kiírta hogy PCee4.exe alkalmazás hiba történt, illegális szoftverkivétel történt.
Majd nagynehezen az újraindítás után azt írta ki, veszélynek van kitéve! (vírusírtó: MCAffee)
Később azt hogy driver power state failure. Aztán már teljesen lefagyott.
Szerintetek mi lehet? Én hibáztam vmit? -
törölt tag
válasz deakgyuri #3918 üzenetére
Hi, deakgyuri,
Köszi a választ, hogy utánanéztél.
Sajnos időközben megpróbáltam a teljes lemerítést, és a kikapcsolt állapotban való újra töltést, semmi változás, az akksi halott.
Sony támogató oldala is csak a féléves garira hivatkozik, bár felmerült bennük az hogy lehet hogy a gép is okozhatta az akku kifekvését (hardveres probléma??)De ez így gáz , mert ennyi pénzért a másfél éves élettartam az a Sony felé nem egy pozitív reklám. (legalábbis sztem)
Na mindegy , így jártam.
Még egyszer köszönet.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy VGN-FW31ZJ-m, amely másfél éves. Tök jó minden rajta, szerintem még mindig brutál a gép, blue-ray író, satöbbi.
Eddig az akksi is bírta legalább a 2 órát folyamatos használatban, de most hirtelenjében kb. 20 perc használat után már jelezte a töltés igényét. Ritkán használom akksiról, és azért ez a gép egy vagyon ahhoz hogy másfél év után akksi csere.
Vagy ez teljesen elfogadható? Mi a véleményetek, légyszi írjátok meg. (gép még garis, de olvasom hogy az akksira csak fél év...haha...ez azért gáz)
Mennyi lehet egy új?Köszi a válaszokat/segítséget előre is.
-
törölt tag
Hali!
Hát szerencsés véget ért a dolog..
Az illesztőprogit kellett eltávolítani, majd újraindítás, a gép aut. módban újratelepítette , és utána már működött is.
Valszeg összeakadt valamivel, és ezért nem működött rendesen.(bluetooth-ra raktam fel előtte a két mobiltelefont, talán ez?)
Azért csúnya lett volna ha nagyobb baj van a géppel, mert azért ez nem egy gyenge kategória....
És köszönöm hogy segítettél!
Egyébként annyit mondhatok hogy ez a gép nagyon OK, szépen mennek rajta a blue-ray filmek, bár nekem még nincs sok belőle.
Az LCD-re kivetítve még nagyobb az "élvezet"!
Nagyon jók a gyárilag telepített programok, bár nem biztos hogy mindet ki lehet használni átlagos felhasználónak. Még annyit ajánlottak az üzletben ahol vettem, hogy ha megjelenik a Windows 7, akkor a Vistát cseréljem le rá.Hát nem tudom, igaz kicsit lassú, de még komolyabb gondom nincs vele.
Mindenkinek ajánlom, sztem ez a gép még jó pár év múlva is megállja a helyét!!! -
törölt tag
Szia!
A fejhallgatón sem szól...sőt a tv-t csatlakoztattam, és azon sincs hang a film lejátszásakor. Netes videók sem szólalnak meg.
A driver működését nem tudom hogy hogyan nézzem meg, eléggé kezdő vok sajna...
A furcsa az hogy elvileg azt írja a hangszóróknál, hogy azok működnek, nincs letiltva.
Én sem akarom elhinni, hogy ennyi idő alatt kipurcant volna ..... -
törölt tag
Sziasztok!
Én egy FW 31ZJ boldog tulaja lennék, de sajna a hang "elment " a gépről, és eléggé bosszús vagyok. A beállításokat átnéztem, elvileg OK.
Kétségbe vok esve, mert a gép pár hetes, és természetesen ilyenkor hétvégén nincs segítség.
Tudna vki segíteni ebben, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy a gép ezen része ilyen hamar kipurcanjon.....Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest