- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Tegnap vettem át az előrendelt SVE14AG15M laptopomat, már a Win 8-al.
Feltelepítettem, no problem, de mikor elkezdtem használni, először a wifit korlátozta le, majd lelassult teljesen. Kiírta hogy PCee4.exe alkalmazás hiba történt, illegális szoftverkivétel történt.
Majd nagynehezen az újraindítás után azt írta ki, veszélynek van kitéve! (vírusírtó: MCAffee)
Később azt hogy driver power state failure. Aztán már teljesen lefagyott.
Szerintetek mi lehet? Én hibáztam vmit? -
törölt tag
válasz
deakgyuri #3918 üzenetére
Hi, deakgyuri,
Köszi a választ, hogy utánanéztél.
Sajnos időközben megpróbáltam a teljes lemerítést, és a kikapcsolt állapotban való újra töltést, semmi változás, az akksi halott.
Sony támogató oldala is csak a féléves garira hivatkozik, bár felmerült bennük az hogy lehet hogy a gép is okozhatta az akku kifekvését (hardveres probléma??)De ez így gáz , mert ennyi pénzért a másfél éves élettartam az a Sony felé nem egy pozitív reklám. (legalábbis sztem)
Na mindegy , így jártam.
Még egyszer köszönet.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy VGN-FW31ZJ-m, amely másfél éves. Tök jó minden rajta, szerintem még mindig brutál a gép, blue-ray író, satöbbi.
Eddig az akksi is bírta legalább a 2 órát folyamatos használatban, de most hirtelenjében kb. 20 perc használat után már jelezte a töltés igényét. Ritkán használom akksiról, és azért ez a gép egy vagyon ahhoz hogy másfél év után akksi csere.
Vagy ez teljesen elfogadható? Mi a véleményetek, légyszi írjátok meg. (gép még garis, de olvasom hogy az akksira csak fél év...haha...ez azért gáz)
Mennyi lehet egy új?Köszi a válaszokat/segítséget előre is.
-
törölt tag
Hali!
Hát szerencsés véget ért a dolog..
Az illesztőprogit kellett eltávolítani, majd újraindítás, a gép aut. módban újratelepítette , és utána már működött is.
Valszeg összeakadt valamivel, és ezért nem működött rendesen.(bluetooth-ra raktam fel előtte a két mobiltelefont, talán ez?)
Azért csúnya lett volna ha nagyobb baj van a géppel, mert azért ez nem egy gyenge kategória....
És köszönöm hogy segítettél!
Egyébként annyit mondhatok hogy ez a gép nagyon OK, szépen mennek rajta a blue-ray filmek, bár nekem még nincs sok belőle.
Az LCD-re kivetítve még nagyobb az "élvezet"!
Nagyon jók a gyárilag telepített programok, bár nem biztos hogy mindet ki lehet használni átlagos felhasználónak. Még annyit ajánlottak az üzletben ahol vettem, hogy ha megjelenik a Windows 7, akkor a Vistát cseréljem le rá.Hát nem tudom, igaz kicsit lassú, de még komolyabb gondom nincs vele.
Mindenkinek ajánlom, sztem ez a gép még jó pár év múlva is megállja a helyét!!! -
törölt tag
Szia!
A fejhallgatón sem szól...sőt a tv-t csatlakoztattam, és azon sincs hang a film lejátszásakor. Netes videók sem szólalnak meg.
A driver működését nem tudom hogy hogyan nézzem meg, eléggé kezdő vok sajna...
A furcsa az hogy elvileg azt írja a hangszóróknál, hogy azok működnek, nincs letiltva.
Én sem akarom elhinni, hogy ennyi idő alatt kipurcant volna ..... -
törölt tag
Sziasztok!
Én egy FW 31ZJ boldog tulaja lennék, de sajna a hang "elment " a gépről, és eléggé bosszús vagyok. A beállításokat átnéztem, elvileg OK.
Kétségbe vok esve, mert a gép pár hetes, és természetesen ilyenkor hétvégén nincs segítség.
Tudna vki segíteni ebben, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy a gép ezen része ilyen hamar kipurcanjon.....Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ASUS ROG Zephyrus - Ryzen7 3750H - GTX 1660 Ti - 16 GB RAM -120 Hz
- Eladó használt Lenovo T420 laptop, akksi nélkül
- HP Probook 440 G8 i5-1145G7 16GB 512GB
- ASUS ROG Strix G513 notebook /Ryzen 9 5900HX, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3060, 300 Hz Full HD IPS/
- HP 840 G3 FHD - I7-6500, 8GB ram, 256GB SSD, jó akku, világító magyar billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest