-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz
dabgergo #69563 üzenetére
Na, megnéztem ezt a fényérzékelős cuccot és az a furcsa h minden ki van kapcsolva, ez a spec kontraszt javítás meg a fényerős cucc is.
Nincs ötletem. Nem lehet h ha pendrive-ról nézek filmet, más beállításokat alkalmaz mint amit a sima settingsben a fentiek szerint beállítok. Ezt a fényerő villódzás mostanában főleg pendrive-os filmnézéskor figyeltem meg. -
dabgergo
őstag
KDL-50W755C tv esetén sokszor van filmnézéskor (főleg sötétebb jelenetekből) hogy mintha nem fix lenne a fényerő, hanem azt valahogy össze vissza magától állítaná dinamikusan.
Beállításoknál az Adv. Contrast enhancher ki van kapcsolva.Mi okozhatja vajon?
-
dabgergo
őstag
Földi digitális antenna kapcsán lenne egy kérdésem: rá van dugva a tv-re a kis antenna, földi ingyeneseket alapvetően szépen fogja, de az az érdekes h utóbbi pár hónapban 10-ből 2x kb. rossz nagyon a vétel, szemcsés, csúszik a hang stb.
Mi lehet az oka? Szobát nem rendeztük át, semmihez sem nyúltunk és alapesetben ráadásul tökéletes a vétel... Van ötlete valakinek?
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Javítás után visszajött a tvnk (alaplap csere :( ) és most újra nem megy a YT videók megosztása. Ha itt a felsőre nyomok akkor a lenti hibát írja ki azonnal, ha az alsót akkor megy ugyan de az nem az igazi.
Tv-n frissítettem a chrome castot de nem segített. Van ötlet h mit próbáljak még meg? -
dabgergo
őstag
válasz
dabgergo #51053 üzenetére
Na, annak fejlemények:
elvittem a tv-t elsőként a 11. kerületi Sony szervizbe, ma hívtak hogy bizony meghalt a főpanel... nettó 81ezer a cserehiába használtuk alig a tv-t, meghalt, fene se érti h miként, számomra kicsit ijesztő is.
Fel is hívtam axlrose32-t, aki mondta h 25-40 között meg tudja oldani, szóval majd viszem hozzá. Hát, szomorú és ijesztő, de legalább kedvesek voltak nagyjából a szervizben -
dabgergo
őstag
válasz
dabgergo #51042 üzenetére
Válaszolt is a szerviz, de csak annyit h ha a resetet stb. már próbáltam és nem segített akkor csak a szerviz maradt és vigyem be
Válaszoltam nekik h megközelítóleg jó lenne tudni az árakat, h a kivizsgálásnak van-e külön díja stb.
Amúgy magánszerviz kapcsán van tipp, vagy mindképp a Sony márkaszervizbe érdemes vinni?
-
dabgergo
őstag
válasz
Celtis #51033 üzenetére
Köszi, igen pontosan ezt tettem, írtam nekik emailt is ma délelőtt.
Írtam h szoftverfrissítés után lett ilyen, de valójában ezt nem tudom pontosan, mert automatán történika frissítés, de mitha előtte csinált volna update-et, de ki tudja már potnosan...Az egyébként mire utalhat h eleinte a booting screenen ment akár 10-30mp-ig is mire újraindult, most meg már csak 1-2mp-ig villan fel az android logo és ki is kapcsol? Szóval romlik a helyzet, de h mitől...
-
dabgergo
őstag
válasz
Celtis #51025 üzenetére
Hát nagy a baj
Factory resetet sem akarja végigcsinálni
Felvillan a zöld led lent amikor bedugom miközben a - és a power nyomva van, de utána semmi...
Közben szervizzel is beszéltem de nem tudtak hasznosat mondani. Nyilván ki tudják vizsgálni de előzetesen semmit nem tudnak mondani, az árról sem.Rohadt jó. Van valami szerelő aki ért ezekhez? Vagy mit tehetnék?
Ja igen és pendrive-ra se reagált semmit
Őszintén nem értem, nem is használjuk sokat és csak 3 éves, mi a fene lehet vele?
-
dabgergo
őstag
válasz
Celtis #51018 üzenetére
Hmm igen, valami olyasmi lesz!
Akkor vagy factory reset ha jól olvasom, vagy Sony szerviz.Szerviz szerintetek telefonon elérhető? Bármelyik márkaszervizt hívhatom?
-
dabgergo
őstag
Tegla80, Márky:
Nagyon köszi a segítséget! Sajnos még nem sikerült, próbáltam net nélkül (kikapcsolt router és úgy is h kábellel kötöttem össze a routerrel), de semmi, sőt a legfurcsább h mostmá csak felvillan elég random a képernyő, elkezd bejönni az androidos animáció és magától kikapcsol kb. annak a közepén, pár mp után. Semmire nem reagál normálisan, full nem értem. Esélytelen eljutni bármilyen belső menüig.
Sony-s frissítás és pendrive nagyon jó ötlet, holnap megnézem, de jó lenne ha menni, köszi!
-
dabgergo
őstag
válasz
ArthurShelby #51001 üzenetére
Köszi nagyon!
Ezt tervezem tenni ha nincs más megoldás, de csak annyi gond hogy kalibrálva van a kijelzője és az is elszállna így :( ha bárhogy eljutnék a menüjéig az szuper lenne, de ha nincs más akkor ez s factory reset lesz.
Azt már próbáltam hogy hosszabb időre kihúztam, meg h egy egész napig hagytam hadd próbálkozzon s frissítéssel, de semmi siker... -
dabgergo
őstag
Nagy a gond a SONY KDL-50W755C tv-nkel.
3 éve hibátlanul megy, erre pár napja ha bekapcsolom elkezdi frissíteni magát ami nem tud végigmenni valamiért akár mennyi időre hagyom itt. Ha back gombot nyomok akkor elkezdi a tv-t setupolni mintha full új lenne, de ezen a folyamatosan se tudok végigmenni, mert félperc után kb mindig újra magától elsötétül a kép és elkezdi újra a frissítést ami nem megy végig. Ami még érdekes h a back gomb után kijön egyből h válasszak wifit, amit még meg is tesz és kiírja h Succesfully Connected, de utána amikor visszaugrik a frissítésre, az újra sikertelen
Van bármi ötlet h mit csinálhatnék? Meg h ez h fordulhulhatott elő? Mintha saját szoftverfrissítése elrontotta volna magát.
-
dabgergo
őstag
Screen mirroring meg bármilyen kapcsolódás androidos mobilról sony okos tv-re egy ideje nem megy (korábban hibátlanul ment), pedig wifi hálózat ugyan az és semmilyen beállításon nem változtattam. Mi lehet az oka?
Mindig csak ennyit ír ki: There was a problem connecting to KDL-50W755C -
dabgergo
őstag
Köszönöm!
De akkor amúgy mik jöttek helyette? Azért csak jelentek meg újabb (nem OLED) modellek azóta, nem?
Vagyok azok mind 4K-s modellek? -
dabgergo
őstag
A KDL-50W755C már alig kapni - mi van helyette?
Csak a W809 elérhető ebben a kategóriában? -
dabgergo
őstag
Érdemes várni az OLED tv-re? Eléggé le vagyok maradva, mikor jönnek?
Szüleim szeretnének TV-t venni, kb 50col, kb. 200e körül de picit akár több is belefér, FullHD elég bőven.
Mit javasoltok?
Filmnézésre lenne főleg. -
dabgergo
őstag
Pár napja a tv nem lát semmilyen wifi hálózatot, pedig semmi változtatás nem történt, minden más eszköz gond nélkül csatlakozik a hálózathoz.
MI lehet a hiba?
Bármit próbálok nem segít, frissíteni a szoftvert nem engedi mert a legújabb van...Mit tudok csinálni? Találkozott már ilyennel?
(kdl-50w755c)
-
dabgergo
őstag
Melyik jelenleg a legolcsobb 4K sony tv amit már érdemes megvenni mert elég jó a képminősége?
-
dabgergo
őstag
válasz
PrinceHerceg #30053 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ez ennyire általános? Normál távból annyira nem zavaró sőt nem is de látni de nagyon ideges tudok igy is lenni a tudattól...Mennyi eséllyel javít rajta ilyen videó/program?
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Ma vettem észre h mintha lenne egy dead pixel (precízen egy pixel nagyságú fekete pont) a Sony TV-en (KDL-50W755C).
Mit tudok csinálni? Egyrészt h tudom biztosan kideríteni h deadpixel?
Javítani lehet? Szeptemberi vétel... Gari nincs erre, ugye? -
dabgergo
őstag
Az miért lehet h ha HDMI-ről nézek filmet néha ugrál magától a fényerő?
rekop: szívesen megnézem neked mert ilyen tévém van, de nem értek hozzá, írd le h pontosan mit nézzek
-
dabgergo
őstag
Na hát szuper ez a 50W755C!
Egy dologra nem tudtam rájönni: USB-ről h lehetne filmet lejátszani? Inputs-nál egyszerűen nincs ilyen csak a sok HDMI stb.
Illetve még egy kérdés: mekkora ennek a háttértára? Csodálkoztam h vannak több gigás játékok rá, ezek elférnek?
-
dabgergo
őstag
Na megrendleltem a KDL50W755C tévét, köszönöm a segítséget, ha minden igaz holnap érkezik, kíváncsian várom
-
dabgergo
őstag
Milyen UHF beltéri antennát javasoltok a W75c tévéhez?
-
dabgergo
őstag
Mivel ezer éve nem volt tv-nk pár röhejesen alap dolgot nem tudok: kell bármi egyéb ahhoz, hogy a Sony KDL50W755C-vel pár alap, ingyenes adót fogjak?
-
dabgergo
őstag
Na még egy kérdés: kalibráltatás.
Monitorjaim mind kalibráltatva vannak, gondolom lenne értelme a TV-t is kalibráltatni (bár az nem munkaeszköz) de talán akkor is. Vagy a legtöbben interneten található beállításokkal megelégszenek?
-
dabgergo
őstag
válasz
magyarl #26011 üzenetére
Nagyon köszi!
Most már ott tartok h a konkért helyet keresem ahonnan rendelhetném, Edigitálnál 200e most a KDL50W755C, ez elég jó ha jól sejtem.
Ellenben van ott egy elég negatív vélemény, ennek van valóságalapja? (távirányítóval nem lehet bekapcsolni néha, van h újra kell indítani a TV_t stb...) [link]Akinek W7555C-van mennyire stabil a tv?
-
dabgergo
őstag
Nagyon köszönöm, így máris tisztább a kép!
Szerintem akkor a 755C lesz a nyertes. -
dabgergo
őstag
3 tv között nehezen tudok dönteni.
Röviden össze tudja valaki foglalni az előnyöket/hátrányokat?Illetve még egy kérdés: mennyi pénzt kellene még hozzátenni h minőségben érdemi ugrás történjen?
-
dabgergo
őstag
Ok, köszi!
-
dabgergo
őstag
Azt tudja valaki h mennyi a max kontrasztja Sony Bravia KDL-50W755C tévének?
Google nem segít vagy nagyon rosszul keresem...
Miért van egy ilyen alap infó ennyire eldugva?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest