Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Jo tv a 755-os, mindenben kb ugyanazt tudja mint a 8-as szeria csak 3D nelkul...es nem utolso sorban a te 805A ips panelodhoz kepest (ugye annak passziv 3D-je van) merfoldekkel obb a kontraszt...persze a flehosodes bevilagitas meg kerdes milyen merteku, es jobban eszreveheto ha sotetebb a fekete.
-
schmidtgabi
csendes tag
Szia !
Itt egy régebbi írásom.
Te nem tapasztalod ezt a jelenséget a készüléknél ??"Egy Sony 55W805A típusú készülékem van amivel megvagyok elégedve.
Egy észrevételem van ami nem tudom,hogy normális dolog-e !?
Ha a fekete káván húzgálom az ujjam vagy a kézfejem olyan érzés mintha feszültség alatt lenne. Nem ráz de más a tapintása áram alatt és más ha ki van húzva a konnektorból. Nehéz leírni ezt az érzést,olyan mintha tapadna vagy enyhén rezegne a fém káva. Megnéztem a Média Márkban ezt a típust csak kisebb méretben és azoknál nem tapasztaltam ezt a jelenséget pedig azok is áram alatt voltak. Van valakinek hasonló tapasztalata akinek ilyen TV-je van ?? Normális ez a jelenség ?" -
pFEFErohni
tag
Érdemesnek érdemes!
Én is Sony tvt fogok venni, de én megvárom míg lesznek a foci vbre akciók, mivel a Sony a hivatalos partnere a vbnek, ezért biztos, hogy lesz akció májusban a 2014es modellekre... Legalábbis szeretném, hogy biztos legyen!!!
Ha nem sürgős a vásárlás, szerintem várj addig, mert az induló áruk is elég barátilag alakul eddig!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Interactive Brokers társalgó
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- További aktív témák...
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is Sony tvt fogok venni, de én megvárom míg lesznek a foci vbre akciók, mivel a Sony a hivatalos partnere a vbnek, ezért biztos, hogy lesz akció májusban a 2014es modellekre... Legalábbis szeretném, hogy biztos legyen!!!
Ha nem sürgős a vásárlás, szerintem várj addig, mert az induló áruk is elég barátilag alakul eddig!