Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Semmi gond, énis utólag találok infókat mindig
Most nézegetem guru3d-n a szerencsés 5900XT-k topikját, úgylátom még mindig nincs egyértelmű megoldás, viszont pár elvetemült júzer jáccott kicsit az ellenállásokkal és így sikerült magas UGS eredményeket kicsiholni a kártyából. Na ez az amit én nem fogok kipróbálni 
MSI kártyával lehet hogy jól jársz, ott volt akinek az MSI minden hardmod nélkül 40 feletti UGS értéket hozott.
9800 mod hát igen, ott nem túl közlékenyek a népek
Egyébként ettől a modtól nem várnék csodát, a rojakpotos leírásban van pár specviewpref eredmény, azok az UGStől eltekintve mind jóval alacsonyabbak mint az én 5900XT-m eredményei. Bár ott nincs konkrétan feltüntetve hogy melyik kártyával csinálták.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- AMD Radeon RX 6600 8GB (Beszámítás)
- Sapphire PULSE Radeon RX 550 4GB Garanciával!
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nézegetem guru3d-n a szerencsés 5900XT-k topikját, úgylátom még mindig nincs egyértelmű megoldás, viszont pár elvetemült júzer jáccott kicsit az ellenállásokkal és így sikerült magas UGS eredményeket kicsiholni a kártyából. Na ez az amit én nem fogok kipróbálni
Egyébként ettől a modtól nem várnék csodát, a rojakpotos leírásban van pár specviewpref eredmény, azok az UGStől eltekintve mind jóval alacsonyabbak mint az én 5900XT-m eredményei. Bár ott nincs konkrétan feltüntetve hogy melyik kártyával csinálták.