Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
huhuhorgasz
csendes tag
na halló! Diablo! néztem ezeket a ramokat. Asszem maradok a kingmaxnál. Veszek is belőle vagy 2 gigát. A 800MHz elég lesz asszem. Köszi a segítséget, ha valami nyűgöm van majd kereslek titeket. Köszi hogy ilyen korrektek voltatok itt a fórumon.
-
huhuhorgasz
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
most nézem a ram árakat. Akkor lehet hogy veszek 2Giga ramot ami 800MHz-es lesz. A proci azt bírja, ha ezeket hóznám. Olcsóbban is járnék. Az alaplapok meg asszem jók lesznek. Nekem is gigabyte felé húz a szívem. Hugom gépében is ketyeg egy. Azt szeretném majd eladni, mert az a gyengébb gép itthon. Prociban meg majd eldöntöm hogy melyiket veszem. De az alsó határ a 4600.Ez alá nem adom és kétmagos legyen. Nem írtad hogy nem menne az X2-es proci valamelyik lapba. Akkor gondolom hogy belemegy.

Köszi a segítséget -
huhuhorgasz
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
A lapot megjegyeztem, hátha rá esik a választás. A firewire egyáltalán nem kell, nem szoktam használni. Én asszem olyan 30k-t számolok alaplapra. Valami olyan kéne amit lehet húzni elég szépen és stabil is egy bizonyos fokon. Nem mindig járatnám úgy, de ha szükség lenne rá akkor elő lehessen venni a tartalékokat. Tudsz ilyen lapot?
Másik kérdés. Ramból akkor 1066-osat lenne jó venni? Azok mennyire bírják a húzást? De valami normális kéne (pl: kingmax, kingstone...stb). Meg terveztem bele egy videokarit, de az már másik fórum
-
huhuhorgasz
csendes tag
Diablo! Esetleg konkrét ''neveket'' tudsz írni? egyébként köszi a segítséget. Egyébként most is kingmaxom van. 500 MHz-es 2X512Mb Hardcore. Ez volt 1,5 éve 32k
[Szerkesztve] -
huhuhorgasz
csendes tag
Helló mindenkinek. Most szeretnék összerakni egy gépet (alaplap, proci, ram). A kérdésem az lenne hogy mondjatok nekem egy fasza alaplapot úgy 30K körül. Egy X2 4800-as procit gondoltam bele (asszem van ilyen). RAM-ból 800 vagy gyorsabb lenne jó bele szerintetek. És persze milyen fajtájú legyen. Láttam ilyen Giel (asszem így írják) márkát elég borsos áron, ennyivel jobb pl a kingmax-nál? Ja és kéne bele vagy 2 giga (2X1024Mb). Előre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest