- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
vin1900
üzenetére
Én a hsz-ed előtt hsz-ben lévő lapot/ jól magaszontam
/ ajánlanám, van benne egy vga is, meg tuningos is, kb 18-19k bruttó, procinak 3600-ost, nagyobbat sztem nem éri meg venni, kihajtod amit megy és kalap, 2.5G-t illene alapfeszen tudnia, mellé 2x1gb geil ultrát, az cl4-es, AMD-nél sokat jelent a késleltetés. VGA-t meg később, a ram árak most annyira lennvannak, hogy inkább abból vegyél sztem. Ez az egész kb 50-55k bruttó bolttól függően. Gondoloma többi cucc az előző gépedből lesz benne, ha valami gagyibb tápod van, akkor mellé még egy FSP 350-PNF, 6.5-7k bruttó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
/ ajánlanám, van benne egy vga is, meg tuningos is, kb 18-19k bruttó, procinak 3600-ost, nagyobbat sztem nem éri meg venni, kihajtod amit megy és kalap, 2.5G-t illene alapfeszen tudnia, mellé 2x1gb geil ultrát, az cl4-es, AMD-nél sokat jelent a késleltetés. VGA-t meg később, a ram árak most annyira lennvannak, hogy inkább abból vegyél sztem. Ez az egész kb 50-55k bruttó bolttól függően. Gondoloma többi cucc az előző gépedből lesz benne, ha valami gagyibb tápod van, akkor mellé még egy FSP 350-PNF, 6.5-7k bruttó.