Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gaming notebook topik
- Ez a kocka tényleg izgalmas lett
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Köszi a választ! Ahogy nézem ez Ati chipsetes. Gondolom ha ati kártyát rakok mellé (és hát hajlok az általad mondottak irányába, ez a 8000-es széria - már a számomra megfizethető típusok - nem győzött meg igazán. 8800 gts talán jó választás lenne, de az már túl van egy bizonyos lélektani határon. Annyival meg nem is jobb, amennyivel drágább.) akkor az ati chipsetes lap mégiscsak jobban mutat.
szerk.: ja, azt nem mondtad hogy ez dual-vga-s (bár a crossfire-ból kitalálhattam volna). na ez nekem tök felesleges, akkor lesz ennek a lapnak a közelében két vga, ha valamelyik antik kártyámat ráteszem a ház tetejére
Procinak valószínűleg a 65nm-es 4800+ (2500mhz) vagy a 90nm-es 4800+ (2400mhz) fog befigyelni. Azt sejtem, hogy az utóbbi nevezhető EE-nek, az előbbit nem tudom, mert lehet hogy az a 65nm miatt van írva 65W-os fogyasztásra. Bár ha szigorúan a fogyasztás alapján bírálják el az ilyet, akkor nálam EE mindkettő. Előbbiben 1mb az L2, utóbbiban 2mb. A tuningra talán az első lenne jobb hatással, de annyira nem lényeges. Dobozos verzió lenne, és <30k, ennél gondolom kevesebb lesz csak, ha kivárok tényleg a jövő hónapig.
Memóriából a GEIL ultra szériájára esett a választásom, pc6400 (4-4-4-12) az meg pont 20k.
#3463: A piával csak óvatosan, rossz hatással van a chipsetekre
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Arc Raiders
- Nintendo Switch 2
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, én csak 4-et találtam, vagy esetleg nem ismered a saját lapodat