Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ronaldo

őstag

válasz GezaR #3459 üzenetére

Köszi a választ! Ahogy nézem ez Ati chipsetes. Gondolom ha ati kártyát rakok mellé (és hát hajlok az általad mondottak irányába, ez a 8000-es széria - már a számomra megfizethető típusok - nem győzött meg igazán. 8800 gts talán jó választás lenne, de az már túl van egy bizonyos lélektani határon. Annyival meg nem is jobb, amennyivel drágább.) akkor az ati chipsetes lap mégiscsak jobban mutat.

szerk.: ja, azt nem mondtad hogy ez dual-vga-s (bár a crossfire-ból kitalálhattam volna). na ez nekem tök felesleges, akkor lesz ennek a lapnak a közelében két vga, ha valamelyik antik kártyámat ráteszem a ház tetejére :D

Procinak valószínűleg a 65nm-es 4800+ (2500mhz) vagy a 90nm-es 4800+ (2400mhz) fog befigyelni. Azt sejtem, hogy az utóbbi nevezhető EE-nek, az előbbit nem tudom, mert lehet hogy az a 65nm miatt van írva 65W-os fogyasztásra. Bár ha szigorúan a fogyasztás alapján bírálják el az ilyet, akkor nálam EE mindkettő. Előbbiben 1mb az L2, utóbbiban 2mb. A tuningra talán az első lenne jobb hatással, de annyira nem lényeges. Dobozos verzió lenne, és <30k, ennél gondolom kevesebb lesz csak, ha kivárok tényleg a jövő hónapig.

Memóriából a GEIL ultra szériájára esett a választásom, pc6400 (4-4-4-12) az meg pont 20k.

#3463: A piával csak óvatosan, rossz hatással van a chipsetekre :D

[Szerkesztve]

• Sdi

addikt

válasz GezaR #3459 üzenetére

Hol van rajta a 6 sata :F, én csak 4-et találtam, vagy esetleg nem ismered a saját lapodat :F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák