Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Posta 730 ft, bolti ára 20k körül van. kicsit kerekíthetünk, 13.5kért országon belül bárhova a tied postával együtt
Jah van hozzá procim is ha kell, 3200-es semi, de gondolom az úgyse kell
Amúgy nekem se sietős, dobom fe lapróba. És pontosan az m2n típusú van meg nekem, normál ATX lap, GB lan, 4 sata 2, 1 pata, stbstb.
szerk: #1870 ftc :a kis amd chipes asus, ahhoz helyi kiskerben hozzájutok, most vettem ddr3-as7300gt-t is, adom is el, nagyon jó kis kai, kb a negyedét /se/ használom ki, meg valszeg eladom az lcdmet is, nincs időm mostanában gépezni, aztán meg jöna nyár, meg vannak még vizsgáim blabla..rájöttem hogy úgyse játszok, akkor meg minek erőmű
csak net, meg néha film, gameket meg csak a gt-vel is +néztem, egy se tetszik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest