Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Már nem tudom melyik abit lapom volt, de az egyik legjobb volt az biztos
A gond nem is vele volt, hanem vmelyik lowend mATX-es sarjával, a gyári pwm-es coolert nem tudta szabályozni megfelelően, a cooler minden más lapban hibátlan volt.
Persze akaraterő kérdése lenne GB részéről a történet, az a baj náluk túl sok modellt adnak ki egyazon lapból és érdemi fejlesztésre nem költenek, azért az vicc, hogy 2 modell közt annyi a különbség hogy az egyiken 10/100-as net van a másikon meg gigabites
"A CnQ-nak csak a processzor órajel- és feszültségszabályzását végzi a driver." Hát épp ezt modom, ha azt elvárjuk, hogy a venti vezérlés OS független legyen, akkor azt is elvárhatnánk hogy a csökkentett üzemmód cpu-nál is OS független legyen, de mind2-t meg lehet oldani, szóval túl lehet élni.
Az abit vesztét mi okozta azt nem tudom, de rengeteg lapjuk meghibásodott, az a legfontosabb rész és pont arra nem figyeltek. A sok fázis engem se hat meg, főleg mert feleslegesen fogyaszt csak. Talán KN9 ultra lapom volt abitból ami nagyon jó volt akkoriban, vagy KN9S már nem tudom, rég volt. NV chipes volt az biztos, de vele nem is volt baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gond nem is vele volt, hanem vmelyik lowend mATX-es sarjával, a gyári pwm-es coolert nem tudta szabályozni megfelelően, a cooler minden más lapban hibátlan volt.