- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Na, hagyjatok meghalni ezt a topicot? Pedig cime alapjan tobb ezer hozzaszolas is johetne ide, de ha nincs ki irjon ide...:O
-
venember83
nagyúr
bocs, tudom, hogy abszurd dolog volt ez az adapter dolog, de csodak ugye vannak... bar ez mar a csodak hatvanya lenne -tudom, telejesen mas chipset, platform, stb. Csak odairtam, nem vagyok annyira hue, bocs ha valakit felrevezettem, nem akartam, es meg 1szer szeretnem odairni, hogy nem komolyan irtam azt oda, csak hat na...
Meg 1szer bocs, tobbszor mar nem kerek bocsanatot! -
venember83
nagyúr
Hello!
A valasz rendkivul 1szeru:
van penzed ->varsz A64-re, mert ugye az ..... draga lesz es nem csak az elejen, de foleg akkor...
keves penzed van -> veszel XP-t es remenykedsz, hogy majd lesz valami adapter, hogy A64-et is bele tudjal majd tenni a lapba -sztem semmi eselye ennek-, ja es elvezed a csucskonfigodat, amig az ;]
nincs penzed ->csorgatod a nyalad, pld itt a PH!-n (igen, olvastam, hogy ost jutottal egy kis penzmaghoz)
Aktív témák
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest