Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nagyon jó játék ez a Sleeping Dogs, de ez a kamera heckelés, kódosdi szenvedés rohadt idegesítő benne...
-
chris0000
őstag
hi. van hozzá magyarítás is, hála Lostprophetnek! thx. üdv.
Sleeping Dogs
Sleeping Dogs: Definitive Edition -
GamerToxic
csendes tag
Sziasztok!

Emlékeztek még a Sleeping Dogs játékra? Adrenalinbomba az egész, nincs megállás...végig pörgés van és akció. Pont, mint egy Japán verekedős filmben!

A szabadon bejárható város és a kidolgozott harcrendszer meg csak hab a tortán. A grafikáról nem is beszélve.Sleeping Dogs - Extreme HD - PC Gameplay i7 4790 + GTX 960
Steamen nemrég akciós volt illetve ingyen letölthető hozzá az Extreme HD textúra csomag. A videót kb 150 mbit/s bitrate-el rögzítettem, de a Youtube annyit ront rajta, hogy a Nyers fájl és Ez ÉG és FÖLD.
Aki teheti 1080/60 fps mellett nézze, hátha így még elfogadható a minőség.. :/
Ha tetszik a videó, nyugodtan csapass egy lájkot. Köszönöm
-
vbbb
őstag
Nálam - Steam változat - mindig bejön a fekete képernyős kifagyás. Valami megoldás rá?
-
okipoki
aktív tag
Valakinek van egy save game packja ,ahol még az elején vagyunk? Sajnos elszállt a mentésem

-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a játék tulajdonosai kedvezménnyel vehetik majd meg a Definitive Editiont, ha megjelenik? Mint a Metro Reduxnál, Deus Ex: HR Director's Cutnál, stb.
-
sultansmith
senior tag
hajhó!
nem tudja valaki, hogy hol érhető el a magyarítás?
Előre is köszi!
-
Zolás
addikt
Üdv urak gyors kérdés: a lakáshoz közeli parkolóból hoznám ki a kocsit, és kilép a játék. Mi lehet a baj? Steames semmi warez, csak az alapjáték.
Most megpróbáltam egy küldit megcsinálni, és ott is kilépett. -
Dilikutya
félisten
Rögtön az elején felsültem. Intro után futni kell a srác után, keresztülrohanunk egy halfeldolgozón, átugrunk egy szekrényen, és vége, megáll a faszi. Az ajtón kirohanhatok egyenesen, de a nyíl visszamutat Naz-ra. És jönnek a rendőrök, és vége. Ki ne találja valaki, hogy warez bug, mert megeszem a Steam fiókom.

-
Heavyrain
őstag
Sleeping Dogshoz melyik DLC-t érdemes megvenni?
(Kozmetikai DLC-k nem érdekelnek)
-
manutdzoli
senior tag
Tudja valaki hogy kell ajtózárat feltörni?Hiába mozgatom az egeret,kattintgatok,semmit nem csinál

-
guftabi96
addikt
sziasztok. Van egy kis problémám a Sleeping Dogs nevű játékkal, konkrétan nem indul.
Videokártyámhoz kaptam ajándékba egy steam kódot, amivel le tudom tölteni a Sleeping Dogs-ot. Letöltöttem, de indulásnál először bejön egy fehér ablak, majd fekete lesz a képernyő, utána meg olyan mint ha ki lenne kapcsolva a monitor. Nyomok ctrl+shift+esc-et akkor bejön a feladatkezelő. Itt azt írja, hogy a Sleeping Dogs nem válaszol. Kattintok egyet a feladat bejejezésére, akkor újra a fehér ablakban leszek, egy kis szürke egér lesz, újra elindítom a feladatkezelőt, és akkor megint, ott van, hogy Sleeping dogs nem válaszol, de van még egy olyan is, hogy HKShip.exe és ez a gép szerint rendben fut. Ha ezt leállítom, akkor bezáródik a fehér ablak is a szürke egérre. Driverek frissek, directx feltelepítve, vcredist is,
AMD FX-4130 4mag 3,8ghz
MSI R7770 Pmd1gd5 (hd7770, 1000mhz/5000mhz)
szóval ha nem is full grafikán, de valamennyire vinnie kéne
Próbaként letöltöttem egy nem eredetit, de azzal is ugyanezt a tünetet produkálta.
Mi lehet a probléma?
Ja és Windows 7 64bit (sp1, pár nappal ezelőtt volt windows update) -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem ott csak Az én kérdésem: A játék egy bizonyos idő után, látszólag teljesen random kilép... Konfig az adatlapomon. ÉS miután ez megtörténik a újra kell indítani a gépet, mert valami grafikai gond jön elő. gyakorlatilag a Chrome is lefagy: mikor indítom villogni kezd, aztán kilép... Ötlet ? (update 2.1 driver 13.4)
A Loose Ends !!SPOILER!!
Elmész oda, ahova mondják, elmenekülsz, kinyírsz minden üldözőt, akkor elvileg meg is jelenik a telefon. Amíg van piros pajzs a térképen, (azaz látható ellenség), addig nem fogod tudni hívni.
-
Bad Pritt
félisten
sziasztok.
van a loose ends nevű küldetés, jackie kapott egy motort de nem tud vele mit kezdeni, a naz nevű formát kell elrabolni, berakni egy csomagtartóba, lerázni a rosszfiúkat és utána hívni inspector teng-et. de mégse tudom hívni, mert nem jelenik meg a mobil kontaktlistájában, ez mitől lehet?
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Hasonló lenne a kérdésem, mint a Saints Row topikban: melyik DLC ad hozzá érdemi tartalmat a játékhoz? Ahogy néztem 5.49 EUR árú csomagok azok, ami nem csak eyecandy.
-
nubreed
nagyúr
Szerintetek mitől lehet az, hogy ha ott hagyom a játékot magára a főmenüben vagy egyszerűen pause-ban, akkor 5 perc múlva, mert nálam ennyire van állítva, elindul a screensaver. Ugye ez duplán furcsa, mert teljes képernyős módban játszok, másrészt más játék alatt nem szokott ez lenni.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Az össz játékideje mennyi ennek a játéknak? Olvastam meg hallottam 10-től 20 óráig mindent, de ez nálam kicsit nagy szórás
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Gép újratelepítés élőt állok és szeretném kimásolni a régi Sleeping Dogs mentéseimet de nem találom sehol, tudna valaki segíteni, hogy hol találom?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ryder62
őstag
Mikro lag? Nem lehet hogy valamelyik beállítás akasztja meg? Zongorázd végig mindegyik beállítást. Úgy érdemes hogy beállítasz mindent maxra majd szépen egyesével minden funkciót megnézel lowon is. Így kilehet szűrni hogy melyik beállítás nem tetszik neki.
Én is észrevettem egy kis mikro laggot, az árnyék részletességét levettem highról mediumra, meg az élsimítást is és megjavult.
-
Kiskokó
veterán
Az miért van hogy eddig tök jól ment a játék maxon 1280-ban. a régi GTS 450 es VGA-mal...
Most meg a GTX660-al akad a játék... de Nem FPS ben akad... mert az végig 70... de egyszerűen szaggat vagy mintha Remegne a kép...
Low grafikán 1336 , 1400, 1600-felbontásban is.!!! -
Kiskokó
veterán
Hello
Kérdés.
Megmeentettem Jackie-t a szigetről ... már csak 2 küldi lenne hátra. de a Election nevű küldi sehogy se jön... nincs kit hivni a telóban már... minden doboz, és shrine megtalálva... cop-os küldik végigvéve... csak a versenyek vannak már. a küldi vége óta bolyongtam már vagy másfél órát a játékban és semmi nem jö na következő küldi... mi a franc van
? -
chungee
addikt
Estét!
Nálam olyan jelenség van, hogy akadozik hang és visszhangzik.
Steam-es -
törölt tag
Üdv!
Steamen megvettem ezt a szörnyűséget, de nem akar elindulni.
Csak egy fekete képernyő köszönt a HKship.exe (nem válaszol) és pörgeti a procit...
Mi lehet a gond?
(Igen, a legfrissebb driverek vannak fenn) -
Pubszon
veterán
Hali.
Vettem egy Xbox360 vezetékes Gamepadot, gondoltam kipróbálom ezt a játékot is vele, és hát nagyon jó irányítani, meg sem gondoltam volna.
Gondoltam, hogy megosztom ezt veletek. -
catar
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mégpedig, hogy hogyan kell meghackelni a kamerákat? Biztos egyszerű csak én vagyok béna... Előre is köszönöm -
Klikodesh
senior tag
Nincs jelentosege a mahjong poker kimenetenek. Valojaban akkor is ugyanaz tortenik ha megnyered a meccset mikor veszitened kell.
Nekem nagyon kellemes meglepetes volt a jatek.
Never settle kodban kaptam eleinte fontolgattam is eladjam e, de vegull attam szinte semmit sem adnanak erte.Ezzel szemben a jatek egesz jo lett, kicsitt tobb melyseget kaphatott volna mert igy inkabb nehany fele jatek egy nagy varosban valo kozlekedessel osszekotve viszont ezek a jatekreszek nagyon szorakoztatoak a versenyzest leszamitva ami a jatek fizikaja miatt eleg gyenge lett.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
seederking
üzenetére
MInt a pokert.
En meg akkor se tudtam veszteni benne amikor a kuldetes kerte. 
-
Serpiko
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Cool!

-
mikrosuttii
aktív tag
2. gameplay:[link]
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját G:
-
Serpiko
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Nekem ezt úgy sikerült megcsinálnom, hogy a youtube-on néztem videot hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel Kijelző csere BP XIII.Ker Google Pixel Akku csere +36705709017
- X13 Yoga Gen3 2-in-1 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Gamer és munka PC - Intel Core i5-12400F - RTX 2070Super - 16GB DDR4
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néhol vannak szivatósabb részek, de egyáltalán nem teljesíthetetlenek.

pont ugyanezért jöttem

?

En meg akkor se tudtam veszteni benne amikor a kuldetes kerte.