Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
miert, van modem a gepre kotve? Igazából, nincs ha a router előtt levőt leszámítsuk.
Persze,hogy nem raktam fel rendessen ,mert átugrottam vakon azt a részt. (szerintem)
cfdisk alatt kell megadni a hda1 linux particíónak a boot flag-et ? Ez az vagy a telepítőben kell beállítani amihez még nem értem el vagy átugrottam ?Harmadik azért ,mert tegnap volt az első, ma a második és tudtam,hogy azt fogod javasolni amit meg is tettél.
"bebootolsz a telepitorol, kivalasztod a setup menujebol a loadert, es felrakod""a grub error azt jelzi, hogy meg mindig grub van az mbr-ben, vagyis vagy kihagytad ezt a lepest, vagy nem az mbr-be raktad"
Itt még tuti nem jártam.
Na most kell betennem a 2. cd-t úgyhogy mindjárt kiderül ,hogy minek is kelett volna jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest