- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
miert, van modem a gepre kotve? Igazából, nincs ha a router előtt levőt leszámítsuk.
Persze,hogy nem raktam fel rendessen ,mert átugrottam vakon azt a részt. (szerintem)
cfdisk alatt kell megadni a hda1 linux particíónak a boot flag-et ? Ez az vagy a telepítőben kell beállítani amihez még nem értem el vagy átugrottam ?Harmadik azért ,mert tegnap volt az első, ma a második és tudtam,hogy azt fogod javasolni amit meg is tettél.
"bebootolsz a telepitorol, kivalasztod a setup menujebol a loadert, es felrakod""a grub error azt jelzi, hogy meg mindig grub van az mbr-ben, vagyis vagy kihagytad ezt a lepest, vagy nem az mbr-be raktad"
Itt még tuti nem jártam.
Na most kell betennem a 2. cd-t úgyhogy mindjárt kiderül ,hogy minek is kelett volna jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- JBL STAGE 2 9634
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest