Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
Joseppe210
üzenetére
Szia!
Bár kicsit régi hsz-re válaszolok, és nekem csak "sima" SkyStar-om van, de én dvb dream-et használok, ez az egyik legjobb program, egyenlőre csak diseqc kapcsolóval, de azt tökéletesen viszi! Próbáld ki esetleg ezt a programot. Ráadásul magyar nyelv is választható

-
Joseppe210
tag
A prog finder nevű alkalmazással megoldódott a forgatás.
Ki kell választani a megadott várost. Usals módban a kikeresett műholdra szépen odaforgat. Nem túl stabil ez sem. Volt hogy csak a 3 próbálkozásra sikerült. -
Joseppe210
tag
A vége az lett hogy vettem 2k ért egy optikum 4000c Beltérit.
Ezzel szépen lehet tekerni de azért akadnak gondok itt is. Főleg a diseqc 2.0 kapcsolóval.
A lényeg hogy teker legalább a motor. Szépen a kívánt helyre pozicionáltatom vele a lavort majd kikapcsolom és nézem a tv-t a skystar HD2 vel.
Na de kérem.
-
Joseppe210
tag
A motor gyári leírása szerint alkalmas fogatásra. Erre szántak direkt molex tápcsatlakozót is neki. De még sajna mindíg ott tartunk hogy semmi..
Azért a programok sem teljesen tökéletesek. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy amit a gyártó ad a dvb viewer na azzal aztán végképp nem lehet fogatni semmit sem. -
Joseppe210
tag
Arra gondoltam, hogy a nagyon sok skystar fórum mellett elférhetne egy hd-s verzió is. Nagyon sok problémába ütköztem annak idején, driverekkel beállításokkal főleg x64-en.
Akinek esetleg segítségre lehet szüksége az itt megoldást találhat.
Én éppen most egy forgató motorral birkózok. Állítólag a hd2 es skystar driverével van valami amiért nem hajlandó forgatni a diseqc motort.
Valakinek esetleg valami ötlete az üggyel kapcsolatban?
egy 120cm tányérom van és egy digipower 2100 motorom.
A motort szépen tudom fentről a kis gombocskájától tekertetni, de a kártya az istennek nem viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest