Hirdetés
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech szerviz
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
Joseppe210
üzenetére
Szia!
Bár kicsit régi hsz-re válaszolok, és nekem csak "sima" SkyStar-om van, de én dvb dream-et használok, ez az egyik legjobb program, egyenlőre csak diseqc kapcsolóval, de azt tökéletesen viszi! Próbáld ki esetleg ezt a programot. Ráadásul magyar nyelv is választható

-
Joseppe210
tag
A prog finder nevű alkalmazással megoldódott a forgatás.
Ki kell választani a megadott várost. Usals módban a kikeresett műholdra szépen odaforgat. Nem túl stabil ez sem. Volt hogy csak a 3 próbálkozásra sikerült. -
Joseppe210
tag
A vége az lett hogy vettem 2k ért egy optikum 4000c Beltérit.
Ezzel szépen lehet tekerni de azért akadnak gondok itt is. Főleg a diseqc 2.0 kapcsolóval.
A lényeg hogy teker legalább a motor. Szépen a kívánt helyre pozicionáltatom vele a lavort majd kikapcsolom és nézem a tv-t a skystar HD2 vel.
Na de kérem.
-
Joseppe210
tag
A motor gyári leírása szerint alkalmas fogatásra. Erre szántak direkt molex tápcsatlakozót is neki. De még sajna mindíg ott tartunk hogy semmi..
Azért a programok sem teljesen tökéletesek. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy amit a gyártó ad a dvb viewer na azzal aztán végképp nem lehet fogatni semmit sem. -
Joseppe210
tag
Arra gondoltam, hogy a nagyon sok skystar fórum mellett elférhetne egy hd-s verzió is. Nagyon sok problémába ütköztem annak idején, driverekkel beállításokkal főleg x64-en.
Akinek esetleg segítségre lehet szüksége az itt megoldást találhat.
Én éppen most egy forgató motorral birkózok. Állítólag a hd2 es skystar driverével van valami amiért nem hajlandó forgatni a diseqc motort.
Valakinek esetleg valami ötlete az üggyel kapcsolatban?
egy 120cm tányérom van és egy digipower 2100 motorom.
A motort szépen tudom fentről a kis gombocskájától tekertetni, de a kártya az istennek nem viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest