- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #42308056 #839 üzenetére
Túldramatizálod... Itt a PH!-n láttál már fizetett cikkeket? Időnként szakmailag hibás cikkeket kénytelenek lehozni, mert a megrendelő fél PR osztálytól azt kapták, nem javíthatnak bele. Viszont mivel a khm. origóval szemben kénytelenek piaci alapon megélni, így ez van. A Telex esete sem különösebben más, van a PR cikk amiért fizetnek de attól még lehet véleményük, az olvasó meg eldöntheti neki mi a fontos.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Yogi Bear #631 üzenetére
Csillagközi romboló... Az a sorozat a magyar szinkronizálás egy nem túl szép pillanata volt. Abban a részben a botanikai cirkálót is sikerült valami botán krúzernek fordítani... Jobban jársz ha egyéb forrásból nézed angolul és alárakod a rendes magyar feliratot...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz norbertoth #625 üzenetére
Amúgy a filmek többsége nem valós 4k, általában 2k környékén veszik fel őket, mert rettentően sok számítási igénye van így is az utómunkának, 3D effekteknek meg mindennek. Szóval 4k-s feldolgozás helyett a 2k környéki forrásanyagot az utómunkák után felskálázzák 4k-ba és ezt adják el 4k filmnek.
2 filmet tudok amit valódi 4k-ban vettek fel, azok ezek:
Ryan közlegény megmentése
2001 Space Odessy (1968)Na ha ezekkel tényleg meg lehet mutatni, hogy miért jó a 4k...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ennyi pénzért fogjuk rá okés a képminőség, de pl. a TG Maverick amivel reklámozzák az nem az igazi... Mármint rossznak nem rossz, de ha megnézed ugyanazt a filmet egy rendes 4K forrásból, akkor ég és föld a különbség. Ugyanez igaz náluk a 86-os TG filmre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hogwarts Legacy teszt
- Star Trek
- Opel topik
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook