- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Pc n is fos. Majd 2 év múlva kigyomláják.
-
Heroes fan
őstag
válasz
flashpointer #26 üzenetére
Néztem konzolon hát az valami kegyetlen ronda, és szaggat mint állat. Meg olyan hibák vannak benne, hogy kaci nem sokáig bírta, ha nem kellett volna mennie pesten ami volt tüntetés faszságra. Ez kegyetlen szar.
-
rumkola
nagyúr
Nekem nagyon bejön a játék, különbözőek vagyunk.
-
flashpointer
őstag
válasz
Heroes fan #25 üzenetére
Hat a betazas annyira unalmas volt hogy inkabb megvettem a black flaget, ezt meg majd 20-30 euroert amennyit er.
-
Heroes fan
őstag
Mindenki nyúzhatja most már.
-
ledgeri
nagyúr
Én olyanokat gyors-utazgattam bétában, hogy hinyje... Teljesen jobbról teljesen balra, középre fel s alá...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tatyla
őstag
Nem, közben rá jöttem hogy lehet béta miatt volt mert már a fullban engedte, amúgy azt tudtam hogy csempész áruval nem lehet pont ezért nem értettem mert nem volt nálam semmi
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
ledgeri
nagyúr
Helm-transfer-kor... (mikor italt csempészel) akkor tiltott. Egyébként meg valahol ki kell kötni hozzá.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tatyla
őstag
Az miért van vagyis milyen parancs miatt amikor nem lehet fast travelelni?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
ledgeri
nagyúr
válasz
VikMorroHun #18 üzenetére
Én is zárt bétán úgy indultam neki, hogy "jaja, kell a fa, aztán mehetek még 8 kört egyebekért"... aztán mikor a környéket felfedeztem, azután látom, hogy csak annyi egy komplett hajó felépítése... És a zárt béta még időlimites is volt....
-
flashpointer
őstag
válasz
VikMorroHun #18 üzenetére
mapon jeloli mindig hova kell menni a kvesztes cuccokert, legenyseg meg ugy vettem eszre hogy a kuldetesek teljesitesevel csatlakozik , rewardkent. Nem lenne rossz de ez a 60 euros ar nagyon baratsagtalan, mondjuk amennyi ideig keszult csoda h csak ennyi
-
VikMorroHun
őstag
Egy-két óra után azt mondom, hogy ez egy jó játék lesz, bár vannak hiányosságai. Egy kis bárkával keringtem hosszasan, mert a játék nem közölte velem, hogy hova a túróba kellene menni, hogy összegyűjthessek 8 db acacia nevű fát, ami a nagyobb hajó építéséhez kell. (Ott volt a szomszédban, mint kiderült.) Próbálkoztam más hajóktól elszedni, de -meglepő módon- egy kalózkodásra alkalmatlan bárkával nem nagyon lehet kalózkodni. A grafika remek, van DLSS is. Kicsit ugyan érdekes az elején az a 10-15 stúdió felsorolása, amik készítették.
Itt-ott partra lehet szállni, lehet üzletelni kereskedőkkel, és némelyik még érdekeseket is mond. Egy dolog nem volt világos: amikor a 3 fős csapatunk (amiből egyik a kapitány, akit irányítunk) elkészíti a nagyobb hajót, honnan lett hozzá kb. 10 fős legénység hirtelen.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
malystryx
senior tag
Be ready to raise the anchor and test your mettle from the 08th to the 11th of February.
Access: open to everyone
Platforms: PC (Ubisoft Connect & Epic Games Store), PS5, Xbox series X|S
Preload: 6th February 2024, 1AM (PT) / 6th February 2024, 10AM (CET) / 6th February 2024, 8PM (AET)
Start: 7th February 2024, 6PM (PT) / 8th February 2024, 3AM (CET) / 8th February 2024, 1PM (AET)
End: 11th February 2024, 3PM (PT) / 12th February 2024, 12AM (CET) / 12th February 2024, 10AM (AET)
Infamy Cap: Tier 6 Rank 1 | Brigand
Cross-progression & Cross-play enabled.
Progression carried over at launch. -
malystryx
senior tag
Itt a kedvcsináló hozzá [link] , én nem temetem a játékot, mint sokan teszik, szívesen játszom majd vele, 2017 óta várom, és nincs hasonló játék a piacon. (Ne hasonlítsuk össze a SoT-el..
Teljesen más a 2
) Illetve hasonló van, de az kőkemény szimulátor. (Naval Action)
Lesz mit tenni benne bőséggel, a célt többféleképpen is el lehet érni, akit érdekelni fog, és nem "divatfikázni" fog, szívesen várjuk a tapasztalatokat, élményeket.Nemsokára vitorlát bontunk.
M. -
malystryx
senior tag
-
Heroes fan
őstag
Márcsak kevesebb mint 1 hónap.
-
flashpointer
őstag
válasz
VikMorroHun #10 üzenetére
en par ora jatek utan nem ertem a sok karogot, persze biztos lehetett volna tobbet belerakni de szerintem szorakoztato, majd meglatjuk day before projekt lesz e belole
-
VikMorroHun
őstag
Most vettem észre a 12.14-i e-mailt, hogy meghívtak a zárt bétába. Hát, erről lemaradtam. Bár, ahogy hallom, nem vesztettem sokat.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
ledgeri
nagyúr
Hát lejárt a hat órám... tipikus kellett volna még 10 perc....
Itt voltam:
-
ledgeri
nagyúr
2 főnek meghívó zárt bétába,
ami
eszerint nyílik:Fankit (1 gigás)
[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Január, és március közé írják XDXDXD
-
sp8787
addikt
Kaptam egy meghivot erre.
Ezt at lehet passzolni masnak?
Engem nem nagyon erdekel."The Skull and Bones Technical Test is under strict NDA. Your participation is subjected to the validation of our Non-Disclosure Agreement.
You have been selected to participate in the Skull and Bones Technical Test on PC, PS5 and Xbox Series X|S scheduled from September 16th until September 19th 2022. Your precious feedback will help us finish polishing the game!"
-
Heroes fan
őstag
Péntektől hétfőig lesz valami, és brutál vas kell hozzá. Elő a paks 2-vel.
-
l.skywalker
titán
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Schweini
tag
Kicsit nekem is amolyan fél játéknak tűnik. Olyannak, mint amik ingyenesek szoktak lenni, aztán sok év alatt kerül bele a tartalom, ami már az elején ott kellett volna legyen. Csak hogy ez teljes árú játék.
Aztán persze ne legyen igazam és lehet hogy nagyon jó lesz. Várjuk ki a végét. -
Fred23
nagyúr
Hatalmas lehetőségeket hagy ki ez a játék sajnos, bár állítólag folyamatosan bővülni fog tartalomban, lehetőségekben. Eddig mérhetetlenül bánt, hogy kimaradt belőle a játékos által irányított kalóz karakter: nincs E/1-es lehetőségünk kalózként élni, mint anno az AC:IV-ben Edward Kenway bőrébe bújva, és ez számomra kapásból legyakja a várható játékélmény felét. Ha az Ubisoft volna kedves pótolni ezt a lehetőséget, akkor viszont az év játéka lenne számomra!
Kalózos játék irányítható és személyre szabható kalóz karakter nélkül viszont szerintem elég kínos.
18k-ért már rendelhető Xbox One-ra és PS4-re. PC-re egyelőre nincs, de majd jönni fog.
-
Di Natale
senior tag
A Skull and Bones a Ubisoft legújabb kalózos akciójátéka, amely nem titkoltan az Assassin’s Creed IV: Black Flag mára legendássá vált és sokak által kedvelt tengeri ütközeteit ragadta ki és némi finomhangolás és bővülés után önálló alkotássá vált.
A játékban egy kalózhajó felett vehetjük át az irányítást, és miközben lehetőségünk van testre szabni és fejleszteni ladikunkat, tengerészeinkről, lövegeinkről és minden egyéb apróságról is mi dönthetünk majd, noha a felszerelések mellett ügyességünk legalább akkora szerepet játszik a tengeri harcok sikerében.
A Skull and Bones a vaskos egyjátékos kampány mellett – amelyben más hírhedt kalózokkal is találkozhatunk majd az Indiai-óceánon kalandozva –, az alkotás leginkább a multiplayer módra épít, amelyben akár még 5v5 fős hajócsatáknak is részesei lehetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Playstation 5 Slim
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest