Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Particionálás
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Nagy mennyiségbe... és láthattuk hogy a mobilx nem kis tételt rendelt be belőle ~50-100db (facse kép), megéri... vagyis ÁFÁZva, rezsi - munkabér, stb. hasznot rászámolva... kihozható...
Amit mondasz, hogy a garanciát hogy oldják meg... az ő dolguk... legfeljebb majd ha sok elromlik - bebukják, és fogyasztóvédelem... ők tudják, miért és hogy alakítják az árukat...
nekem amúgy most van raktáron!? vagy így 3-5db szokott lenni? vagy csak esetlegesen 1-2db?
(mert engem is folyton keresnek, hogy honnan tudnák megvenni sürgősen belföldön és sokszor én sem tudom sehova "irányítani őket"...)[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Számomra az a 30.000 is teljesen jó hangzik... Eddig ~40.000 Ft körüli megoldást találtam...
Amikor belekezdtem, tisztába voltam, hogy nem a legolcsóbb "hobbit-munkát" választottam, szóval képbe vagyok az árakkal, így írom, az a ~30E teljesen jó...
Mindegy, most még nem aktuális... csak érdeklődök, utánajárok, hogy tudok "jó megoldást" olcsón megúszni...
A vászon mindenképpen kell, hogy széles legyen, legalább ez a 2m szélesség (1,8m széles)
Lehet az olcsóbb fekete megteszi majd, az milyen ár körül van!? Bár pont szürkét rendeltem most, így másodszínnek, inkább kék kéne... később harmadnak majd zöld is...[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Más! Kicsit off ide, de ha már most elkaptalak...
Rendeltem fotóvászont közepes méretet (te/ti, ilyet mennyiért árultok... lehet sürgős lenne és nem tudom megvárni míg megérkezik, illetve más színben is jó lenne... most szürke van úton, de elkélhet egy kék vagy zöld green-blue box-nak... közepes méret az a 1,8m széles x 3m hosszú fajta... meg ehhez állványt árultok!? ha igen, milyen áron!? (próbáltam nézni külföldről.. de eléggé hajmeresztő az ár.. főleg a posta miatt, mivel itt nincs freeshipping, ugyebár nehéz cuccos és scak futár-os találtam - vállalják)
Lesz időm - csavart is lefényképezem...
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
-
maj-viktor
őstag
Hoppá, most nézem a nicked.. kit fúj ide a szél... gondolom az a mcgoat-os vagy akire gondolok... (fotós cuccos)
Még régebben vettem monopodot tőled, de elhagytam a "rögzítő csavarját", ilyet kapni külön tőled!? (majd lefényképezem melyikre gondolok... bár azóta már vettem egy ugyanolyan monopod állvány DSLR-hez máshonnan, de az elsőről még mindig hiányzik az a csavar és így nem túl stabil, ha tudnám pótolni - legalább eladhatnám / elajándékozhatnám ismerősnek)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Milyen CPU léghűtést vegyek?