Aktív témák
-
Ayswer
csendes tag
Még mindíg semmi?

-
Ayswer
csendes tag
Még mindíg semmi lécci ha tud vki vmit akkor írjon mert nagyon kéne köc.
-
naraku
aktív tag
Nincs öletem!

-
Ayswer
csendes tag
Senki semmi ötlet?

-
naraku
aktív tag
Hi!Nem az angolra nem lehet magyart telepiteni!Magyaritást ugyebár már nem készitenek hozzá! Ami a cserét illeti arra már nem emlékszem hol lehet kicserélni magyarra!

-
Ayswer
csendes tag
Sziasztok 2db kérdésem lenne:
1:Ha régen megvettem az andol sims 2-t h tudom kicserélni magyarra? (Régebben hallottam vmi ilyesmit.)
2:Ha nem tom kicserélni a simset akkor rá tudom telepíteni a magyar sims 2 university-t? (Mert csak azt lehet kapni.)
Válaszaitokat előre is köszi. -
dj.saabe
aktív tag
aki kis ezermester feltalálta magát

-
Dave0096
csendes tag
Nekem is másolt a game. Ugyanígy mint ti se nem tudtam falakat építeni. De a Daemon tools-al crealtam egy virtualis meghajtót és avval nyomom, lőn csoda tudok mindent építeni!

[Szerkesztve] -
dj.saabe
aktív tag
n_gy_k gyorsan olvasd el a topicot ésmegtudod Bővebben: link
-
Gazs
tag
Kösz megoldottam! Topic zárható! Bocsi mindenkinek
-
dj.saabe
aktív tag
jaja van benne valami !
-
dj.saabe
aktív tag
figy moszt még azt se mondhatod hogy nincs ilyen topik vagy nemtaláltad meg mer ottvan az első oldalon állandóan a ''sims2'' topic oda levan irva legalább vagy x hogy miért van a problémád. olvass az a 274 hsz nem oylan sok. Bővebben: link
-
Gazs
tag
help
-
Gazs
tag
Tudom, hogy nem az eredeti van meg,de nincs annyi pénzem,hogy megvegyem
De letöltöttem, és az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudok falat, meg ilyen dolgokat venni??? Ha valaki tud ebben segíteni, vagy tippet írni, annak 1000hála! Pls valaki segítsen
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Update 02.09. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest