Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Micro Four Thirds
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
én nem tudom bekapcsolni. Szerintem a profiknak se sikerült, mert bénák, és úgy hagyták és direkt mondják, hogy ők nem kapcsolják be. Közben csak megtanultak úgy menni.... most én is megtanulok, mert akármilyen kis értéket, akármilyen megfelelő beállítást állítok a logitech profilerben, a játékban, mindegy, nem engedi a motor fordítani a kormányomat.... Pedig megígértem a tesóimnak, hogy kipróbálhatják. /ha nem mehetnek vele, soha többet nem fognak nyugton hagyni és jó futamokat menni/
szerk: nem is olyan szar így menni, remélem, sokan beneveznek még az RX-8 kupába, hátha nagyobb nyereményekért lehet majd menni. Amúgy a HOTLAP események hogy néznek ki, a végére robbant be mindenki egy top időt? Addig nem megy 100%-kal mindenki? Valaki tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest