- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
Update: a füles továbbra is szépen szól, a bluetooth-al sincs gond, viszont eltört...
Ez ugye állítható, és ahol egymásba csúszik a két műanyag, a belső elég vékonykának tűnik, és hiába semmi extrém használatban nem volt, sőt, egyszercsak reccs és eltört a belső műanyag.
Nem hiszem, hogy ezt garanciában cserélnék.
Kár érte, mert tényleg jól szól, de egyéb szempontokból sajnos úgy tűnik átlagon aluli. -
Ocean
tag
Elnézést, erről meg elfelejtkeztem.
Nálam az lett a megoldás, hogy visszavittem a PC-boltba a BT adaptert, eleinte értetlenkedtek egy sort, hogy soha nem vittek még vissza ebből, el is mondtam én is, hogy valszeg működik, csak pont az enyémmel nem, hagy próbáljak már meg egy másikat.
Most ha agyonütnének sem ugrik be ennek a típusa, de majd otthon megnézem.Ami a lényeg, hogy ezzel tökéletesen működik!
Ehhez kell egy külső program, a BlueSoleil, ezt használja, de nincs gond vele.
Szóval úgy tűnik a másikkal valahogy nem volt kompatibilis, de ezzel megy. -
stellaz
veterán
Hátha ez még érdekes valakinek:
Tapasztalatom szerint a pc mindig macerásabb, még a márkásabb BT eszközökkel is. Ami szokott segíteni, egyrészt legyen rendesen feltöltve az eszköz, gyenge aksival sokszor nem is megy a párosítás vagy nehezebb, illetve érdemes bekapcsolva hagyni a BT funkciót a pc-n és akkor valahogy könnyebben megy az automatikus csatlakozás, amikor a fejest is bekapcsolod.
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Múlt hétvégén megvettem az említett fülest, és bizisten elégedett lennék vele, szépen szól.
Telefonnal működik is rendesen, semmi gond nincs vele.
Ám én elsősorban PC-vel használnám, és itt már nem felhőtlen a viszonyunk.
Van egy aqprox márkájú bluetooth adapterem, és valahogy nem akarnak együttműködni.
Ez abban nyilvánul meg, hogy egyre nehezebb őket egymáshoz csatlakoztatni, a fülest megszólaltatni.
Első nap még elsőre ment, aztán második nap már vagy harmadikra, stb.
Ma konkrétan ott tartok, hogy fél óra alatt nem sikerült megszólaltatni, pedig Win10 alatt 1-2 kattintás minden.Van esetleg bárkinek tapasztalata bármelyikkel? Vagy merre induljak, mi lehet a gond?
Sajna másik bluetooth eszközöm nincs, de a füles hibátlannak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest