Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Ezért kerítettél ekkora karakter-tengert, hogy ezt ide vághasd a képembe? Nem gúnyos az, csak vicces.
Akár hiszed, akár nem, egy FWD autó is dobálhatja hátulját, simán lehet akár túlkormányzott, ha azt hiszed, hogy egyértelműen kijelenthető melyik hajtás hogyan viselkedik, rettenetesen el vagy tévelyedve! Nem 1:1 a hozzáfeleltetés.
MOTEC-et ismerem, az egyik magyar rali csapatnál, akik Subaru felkészítésével foglalkoznak, kelleltt ALS-t programozni
Az iRacing a kedvencem. De még nem tudtam eldönteni, hogy az LFS vagy az iRacing tetszik-e jobban. Az amcsi a legszebb grafikával bír, és mint olyan, ez is hozzátesz a valóságérzethez. Viszont az LFS az egyetlen, amiben olyan FOV-t állíthatsz be, amit igazából észlelsz a kocsi belterében. De legjobban a GTR Evo val lehet versenyezni.
De pályázni annyira nem szeretek, mert nem megy nekem, ezért mindig az RBR-nél kötök ki, de szigorúan a francia szakaszok mellőzésével.Mérnök úr: bárki lehet király egy adott közösségben. Vannak is erre szakosított intézmények, ahol jól elférnek egymás mellett a királyok, császárok

Egyébként meg mit akarod bizonygatni, hogy ez szimulátor? Mert én pont nem erről beszélek, de téged úgy látszik, nem lehet leállítani. Csak annyit mondtam, hogy mindent lehet állítani, még ha nem is egzakt értékekkel, hanem csúszkákkal, már akkora előre lépés az eddigi arcade fosokhoz képest, ami mutatja azt az irányt, amit az igények felmérése után jelöltek ki
De mielőtt neki látnál, és elkezdenéd a kisregényed, javaslom, hogy fordulj szembe egy falinaptárral

Lényegében: ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest