Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Jön majd a Project Cars, az lesz a következő normális. Bevallom nekem anno nem tetszett a Shift 1 mikor kipróbáltam. Akkor mikor megjelent X2 545-öm 4GB RAM-om és HD 4850-em volt. Azon annyira nem volt jó tolni úgyhogy hamar abba is hagytam. Az irányítás nem jött át. A kettőt pedig bátran megvettem mert úgy láttam nem rossz. Nem is csalódtam de meg kell szokni az tény
Ha az ember ráérez, undorítóan valótlanul lehet menni. Pár hetente előveszem és nyomom, kár hogy nincs több ilyen játék.Michelisz Norbi is azt mondta mikor kipróbálta hogy arcade
Egyértelmű egyébként. A profi autóversenyzők még a komolyabb szimekre is azt mondják hogy a valóságtól távol állnak.Szerk:
Megnézem majd de most lépek
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha az ember ráérez, undorítóan valótlanul lehet menni. Pár hetente előveszem és nyomom, kár hogy nincs több ilyen játék.