Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mrbig25
üzenetére
mármint e92, ugye?
kormány és controller eltér shift2nél. fejlesztők anno elárulták, hogy controllerrel van pár beépített segítség, ami nincs meg kormánnyal. ezért alakult ki az a fura helyzet, hogy van, aki szerint egyszerű a drift (controllerrel) és van, aki szerint eszméletlenül nehéz (jellemzően kormányról lévők). egyébként az is picit vicces, hogy novice karakterisztikával egyrészt nehezebb csúszni, másrészt meg az ember is kevesebb pontot kap, mint experten.
tippért viszont köszönet! úgy néz ki az e92 remek alap gyárilag is: erős, de szépen fordul és jól kanyarodik. gyárilag egyébként tényleg jó, de nagyon hamar túlmelegedik a gumija, utánna pedig már nem lehet vele szépen menni. gumi upgradevel is lehet vele csúszni, de úgy már stock állapotban annyira nem jó (én kézifék nélkül, gázadással szoktam csúsztatni).
másik oldalról szívó, egyeletes karakterisztikával, nincs lag, gázadásra keresztbeáll, viszont félgázon tartva nagyon szépen kezelhető. jelenleg megkapta az összes upgradet nitró, turbó és M6 motor kivételével, nagyon remekül kezelhető. SX240 után csodálkoztam is, hogy háromszor olyan erős (de még mintha a tuningolt SXnél is erősebb lenne), mégis sokkal egyszerűbben vezethető.
ezek után még elkezdtem gondolkodni, hogy talán a McLaren F1, a CCX (ebben nem vagyok biztos) és a Porsche 911 GT2t lenne még érdekes kipróbálni, azok is szívók, a Porschének meg még a nyomatékgörbéje se hullámzik.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest