Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ilyenkor kell hagyni... és sztem tudja mindenki, h köze nincs a szimulátorokhoz, az élethez, de jatékon belül attól még lehet jót menni ! Körülbelül ez volt az én, és a te hozzászólásodra kommentelő mondanivalójának, lényege. De akkor ezzel az erővel a PC-n autózásnak nincs értelme, mert köze nincs a valós erőbehatásokhoz pl amik érnek
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.