Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ilyenkor kell hagyni... és sztem tudja mindenki, h köze nincs a szimulátorokhoz, az élethez, de jatékon belül attól még lehet jót menni ! Körülbelül ez volt az én, és a te hozzászólásodra kommentelő mondanivalójának, lényege. De akkor ezzel az erővel a PC-n autózásnak nincs értelme, mert köze nincs a valós erőbehatásokhoz pl amik érnek
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Haditechnika, harcászat
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" A2338 2022 M2 16GB 256GB 2
- Macbook Pro (2021) A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Pro 13" A2338 2022 M2 16GB 256GB 1
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.