- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
Hajnali 3... megint szép időben érkezek haza...
Rájöttem mi hiányzik az életemből... az, hogy spontán akkor és oda mennyek el ahova akarok, anélkül, hogy megkéne gondolnom, hogy az most mennyi pénzbe kerül. Azt akarom, hogy ha ahhoz van kedvem, hogy elmenjek pestre és megigyak egy kávét, vagy csak körülnézzek, akkor csak beüljek és elinduljak... akár egyedül is. Most elhatároztam, hogy ezt az egy éves sulit végignyomom, aztán egyből valami normális állás után nézek. Erre vágyok, nem akarok gondolkozni azon, hogy ha tankolok X forintért, akkor annak egy hétig kikell tartania, vagy akár tovább... korlátolva érzem magamat és ez nagyon szar...[Now playin': Majka - Csepp]
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest