Hirdetés

Aktív témák

• Sh4rKy

senior tag

Elgondolkoztam egy pár dolgon... és arra jutottam, hogy egész életemben eddig 4 döntésemet bánom:

1. 2004, amikor Vele voltam, nem jártunk, csak akkor is voltunk és jól éreztük magunkat, de én hülye akkor még fiatal voltam, bolond és nem akartam mást, csak gördeszkázni és jól érezni magamat. Ez nagy hiba volt, lehet ha akkor összejövünk még most is együtt vagyunk.

2. 2006, összejöttem életem egyik legjobb barátjának a volt nőjével, mert a csaj nagyon durván rámszállt, én meg akkor pont olyan hangulatban voltam amikor nem utasítottam vissza a társaságát és a haverommal jóidőre megszakadt a barátságunk...

3. 2007, a tavalyi év, amikor túl későn jöttem rá, hogy SZERETEM és így elbuktam a lehetőséget, hogy minden jóra forduljon.

4. 2008, egyetem... iszonyatosan bánom, hogy ide jelentkeztem, ahova most járok... egyik legrosszabb döntés.

Most, lassan 2009et írunk. Lassan, de biztosan közeledek a második X felé. Egyre több a tapasztalatom az élet jó és rossz dolgaival kapcsolatban. Most is kezdek afelé jutni, hogy Vele kapcsolatban nem tudok dűlőre jutni. Szerintem ha eljutok odáig, hogy a nyaralóba lemegyek vele, akkor ott elmondom neki az összes érzésemet és gondolatomat, amit érzek és éreztem valaha is. Lehet megmutatom neki a blogom bejegyzésének egy két fejezetét is.

Amúgy mikro-makro meglett, matekon megbuktam, mert a tanár f@szp@r@szt volt, statika bukta, holnap meg mechatronika, tanultam rá, de valamiért félek tőle, mondjuk ez nálam jó jel...

[Now playin': TV2 - Csillagkapu]

Aktív témák