Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
hackeeeee #190 üzenetére
A Shadow of the Tomb Raidert még egyáltalán nem sugárkövetésre optimalizálták, máskülönben az évközi bemutatókat már 4K-ban is azzal nyomatták volna, nem GTX 1080Ti-vel.
Úgyhogy szerintem megnyugodhat mindenki.
Akinek a gépe kellő sebességgel képes futtatni a Rise of the Tomb Raidert, annak valószínűleg a Shadow of the Tomb Raider sem fog gondot okozni.
Különben is, írták, hogy az RTX nem is lesz benne megjelenéskor, hanem később jön patch formájában. Ráadásul ez csak afféle ráerőszakolt "mókányság" lesz, aminek valószínűleg nem sok értelme lesz akkor, ha valóban csak 1080p-ben lesz élvezhető sebessége a játéknak mellette.
Viszont a következő Tomb Raidert már szerintem erre fogják fejleszteni, ergo felkészülhetünk, hogy RTX nélkül el sem fog indulni, vagy ha mégis, olyan fapados grafikával, amitől elmegy mindenki kedve. Legalább visszatérünk a sírrabló gyökerekhez, többet fogunk zárt terű sírkamrákban tartózkodni, mint akciózni a felszínen...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest