Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Bővebben: link
Anno még vagy 2 éve én is szemeztem egy ilyennel, azaz a korá azt kb. ezzel meg is mondtam. Teljesen korekt gépnek tűnt (hangsúly az ''akkor''-on van), sőt. Akkor az volt vele az egyetlen bajom, hogy nem volt hozzá magyar billentyűzet, persze azóta a helyzet valószínűleg változott. Meg volt fenn a neten róla több video is alhol összecsukták és leejtették, lecsúsztatták asztalról és ''nem lett semmi baja''.
Ez is tetszett benne, de leginkább az összerakottsága, meglehetősen vékony darab, valami merevített házban.
Meg azt hiszem ''alaplapra'' integrált memóriája van és csak egy slot a bővítésre.
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Ilyet kínáltak megvételre, és kiváncsi lennék egy két ''szakember'' véleményére. Esetleg valaki tud egy linket, annak nagyon örülnék.
Köszi előre is
Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged