Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- 3D nyomtatás
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Aktív témák
-
kICkje
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis olyan problémám van. Leírom, remélem tudtok segíteni

A minap játszottam, és játék közben szoktam zenét hallgatni, és lemenni tálcára, winampban számot váltani (jó öreg win hívó gomal ugye), és tegnapelőtt nem ment le tálcára, hanem villant 2-t a kép, és fekete kép, gondoltam én hogy hátha valami gebasz, a jo kis ALT + TAB-al visszalépek játékba, és kilépek teljessen, és ujraindítom a gépemet.
Ám ujraindítás után már a windows betöltése után vibrálni kezdett a kép sajnos, gondoltam elsőnek hogy hátha a VGA-mmal van valami( 7300 GTS PCI-s), visszatettem a hangos de ujabb 8600 GTS-emet (szintén PCI-s) , amivel ugyanez a szituácio, csak már indulás elején (ram számolásnál) sem volt semmi kép, csak full fekete.
Ezután gondolkodás után töprengtem, és gondoltam én hogy háthogyha a windows a hiba oka, elkezdtem XP után feltelepítteni a Windows 7-et (VGA benenvolt gépemben, ugy installáltam fel win7-et), de egy idő után amikor a windowsban telepít, akkoris vibrálni kezdett a képernyőn a kép.
Miután kivettem a VGA-mat, és a kőkemény beépített Integrált VGA-val installáltam a windows 7-et, ugy sikeressen feltudtam telepíteni, de sajnos továbbra is ha VGA van benne a gépemben, betöltéskor vibrál a kép

Ismerősök adtak pár tippet (baráti kör) hogy mi lehet a probléma oka, valaki a PCI-s foglalatot mondta hogy elromlott, valaki hogy a táppal lehet a probléma, nemtudom

Kérlek titeket ha valakinek van valamilyen ötlete az írjon ide. Előre is köszönöm.
Tamás
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest