- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
Opa
tag
Köszönöm a hozzászólásokat :)
Képet sajnos nem tudok készíteni, mert nincs gépem :(
Amint elviszem a 13 gigás vinyót a sráchoz, megnézem a bios-kódot, és bedobom a közösbe :)) -
eddie303
őstag
Még 1 lehetõség: Amit én használtam, EZ-Drive. Ha kapsz valahol a neten, azzal még 486-osba is berakod a 20 gigás vinyót :)
-
Zoz
őstag
Ebből nem lehet kitalálni milyen lap :( esetleg ha egy jó felbontású fotót betennél, akkor hátha felismerjük. Vagy ha leírnád, hogy miket ír ki a BIOS a POST képernyőn! Az alsó sorban van egy hosszú azonosító, abból is ki lehet indulni.
Viszont mivel AWARD BIOS-os a lap, innentől kezdve tök mindegy, nyert ügyed van! :) :) :)
Mentsd le AWDFLASH-el a BIOS-t, engedd rá a BIOS PATCHER-t: [L]http://www.rom.by[/L]
És írd vissza a módosított BIOS-t, és máris megy 120 gigáig!
Már több tucat ősi gépen eljátszottam ezt, sikerrel! -
elttiL
senior tag
Hahó!
Minden nyáklapon (a hátoldalon) van egy azonosító: PCB ID a neve, ha jól tudom; azt a kódot beírod a gugliba és már meg is találtad. Nekem többször bejött iszonyú régi isas meg hasonló dógoknál... proba cseresznye
[Szerkesztve] -
törölt tag
talan egy LuckyStar 5I-VXakarmi lap... 430VX chipsettel, az a 8687R egy i/o chip, de nem talaltam rola infot.
mod: nygma otlete azert segitene sokat
[Szerkesztve] -
!attis!
tag
Van egy Hasonló alaplapom egy gépben igaz az acorp de az tudja 10-12 GB-ig kezelni!Lehet hogy a tied is tudja csak ki kell próbálni!
-
anulu
félisten
Ez a FW82371 UDMA-33-as SB. 8,4 GB-ig biztos tudja, valószínűleg felette is, de lehet, h csak Linux alatt. (Havernál P1-esben win alatt csak 8,4GB linux alatt 13...)
Amúgy egy nagyon megbízható déli híd. A 440BX NB mellé általában ezt társították, így pl a BH6-oson is ilyen van (tudtommal) -
Opa
tag
Úgy néz ki, hogy holnap veszek magamnak 1 új vinyót, úgyhogy valszleg a régi 13gigásat elviszem majd a sráchoz, ha legközelebb megyek felé.
Ha jó akkor jó, ha nem, akkor legalább tudom, hogy kisebb kell :)
Azért ha vki kitalálja a bios-kód nélkül az szóljon, mert annak gratulálnék :C -
Panther
HÁZIGAZDA
Ha ez segít, a FW82371 AB az az Intel PIIX4 south bridge.
-
naga
senior tag
szvsz 8,4 gigáig biztos, utánna kérdéses.
[Szerkesztve] -
Opa
tag
A helyzet a következő:
Vincsit szeretnék venni 1 ismerősnek, aki egyáltalán nem ért a gépekhez.
Sajna nem tudom, hogy milyen alapja van és így azt sem tudhatom, hogy mi az a vincsiméret, amit még tud kezelni az alaplapja.
Mondtam neki, hogy olvasson le minden feliratot és számot az alaplapról, amit csak tud, és küldje el emalben. Én sajna nem jöttem rá a típusra a köv. feliratokból:
Intel PCI set
FW82371 AB
L733TAB
SL23P
Award 1997
PCI PNP 586
094674307
ITE 8687R-A
Ami esetleg használható: 166mmx-es proci van benne. :C
A kérdés: mi lehet a legnagyobb vincsi, amit kezelni tud?
Szóval aki esetleg a fentiek alapján tud segíteni, azt nagyon megköszönném! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest