Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Ok, segít ! De mire is kéne használnom az MI-ít, mert a konzerveimet én is ki tudom nyitni, nem kell hozzáfizetős MI .
-
AlexDoki
újonc
Mi? Ai? Szerintem nem agyatlan zöldségek vagyunk hogy ilyenekkel foglalkozunk itt szegény európaiak. Itt még próbálkoznak gondolkodni
. Oda át tengeren túlon már rég nem csinálnak ilyet
. Nem azt mondom hogy nincs értelme de nem az Ai a mindenség
-
-
updog
őstag
OK, én olyan perverz vagyok, hogy alapvetően szimpatikusak a siliconvalley cégei, amit és ahogyan csinálnak, és nem igazán érdekelnek az ilyen szuverenitásvédelmi dolgok, de bakker ez most akkor tényleg az amire gondolok? ("buta kis európérek, majd mi jövünk <buksisimi, buksisimi> oszt nehogy egyenlőtlenség legyen, majd jól megtanítunk tikteket az élyályra,<<hogy az emberek fejleszthessék a tudásukat, és magabiztosak legyenek az AI kapcsán, senki ne maradjon le>>") WTF
-
kilua
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Hát ha elosztom kapsz 5 eurocentet.
-
Fritz Teufel
addikt
Lehetne, hogy csak a rám eső részt kérjem? Az oktatást meg tegyék ahova gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest