- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
jboris
tag
Üdv. Van egy Ilyen csodám , és olyan gondom van hogy a Win7 driver feltelepítése után Audio control panelt létrehoz és nincs benne se EQ semmi olyan amivel tudnám a hangszínt állítani. Valakinek valami ötlete ? 64bit-es Win7 Ultimate van fent!
Sűrűn vagyok szóval PÜ jöhet nyugodtan. //TELEFONON DU.
-
jboris
tag
-
jboris
tag
Most sikerült feltenni! Eddig minden tökéletesen működik! Elsőnek az eszközkezelőbe eltávolítottam a hangkártyát , és ugy tetem fel , kiírta hogy nincs hardver , és onan tette fel az egészet , utána nem indítottam újra , hanem a szoftver telepítő mappák közt van egy Driver mappa amiből fellehet tenni a drivert , és újraindítás után működik minden. Nehezen de sikerült.
-
jboris
tag
válasz Calibra72 #2748 üzenetére
A drivercleaner-t érdemes használni , meg a Revo Uninstallert , eszközkezelőbe driver törlés / kipipálva hogy mindent / és úgy feltenni, vírusírtót kikapcsolni és minden programbol kilépni , valahogy így sikerült nekem , de az EQ - akkor se jó , nem szól tisztán mikor állítom ,csak akkor tiszta ha 0 án van.
-
jboris
tag
Próbáld ki közvetlen fülhallgatón. Ha akkor is baja van akkor gép baj , ha nem akkor a 2.1. Javítsatok ki ha nem jót mondok. Nekem a keverőpult csinálja ezt de csak akkor ha dübög a zene és levan véve a hangerő , de csak a PFL kimenő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest