Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
mogyorofa
üzenetére
Elvileg elég kell legyen a tápod ha nem valami nagyon noname vagy nagyon gyenge típus. Ezért kérdeztem a típusát. Na mindegy én azt csinálnám, hogy egyfelől tesztelném a vinyót egy másik konfigban, mint már említettem, de ha erre nincs mód, legalább egy teszt tápegységet szereznék kölcsön, valami jobbfélét és azzal is hajtanám kicsit a konfigod. Ha erre sincs mód, akkor viszont azt csinálnám, hogy a 3 vinyóból 2-őt kiiktatnék és külön külön mindegyik vinyóval tesztelgetnék, úgy hogy egyedül vannak, aztán hogy viselkednek kettesben, ha kell erre teszt oprendszert akár egy pendrive-re is tehetsz vagy bootcd stb, ha olyan felállás van, hogy ez jelentkezik problémának. Ha minden esetben ha 3 hdd megy egyszerre a hiba megvan, de ha 2 vinyóval mindig stabil, akkor az sanszos hogy táp mégiscsak, ha a gyanus vinyó kettesben egy másikkal (3 kiiktatva) továbbra is csinálja a szarakodást, akkor lehet alaplap hiba... stb stb szóval ezt így otthon csak így kisakkozgatni tudod...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő