Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Csupingo #233 üzenetére
Köszönöm.
Nem szoktam utánna járni ilyeneknek, nálam a hiba az hiba, nem kapcsolhatók álltalában semmit. Sokan javasoltak már mindent, ezt kapcsold ki, azt kapcsold ki, innen, onnan vedd ki a pipát, használni szeretném.
És Dragon: Tavaly fordult velem elő Pont WZ-t játszottunk 3-an egyiknek AMD 5000-es a másiknak 3000 valamelyik, nem tudom pontosan, nekem a 7800, végig microlaggolt, a srácoknak semmi baja nem volt, és nem szerver gond volt.De már nem is lényeges.
Stremarek??? A legnagyobb hazug bagázs, meg az összes többi gamernexus szarokkal együtt .
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Intel találgatós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest