- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janston
aktív tag
válasz csucsbicep #25897 üzenetére
Rájöttem a dolog nyitjára, de továbbra sem értem a dolgot....Ha visszateszem az akkumulátort (mert gondoltam itthon úgyis hálózatról kapja az áramot, hogy kíméljem az aksit) akkor állítja a procit rendesen o.O Ehhez tudna hozzászólni valaki, mert ez a logika nekem magas?
-
janston
aktív tag
válasz csucsbicep #25897 üzenetére
Igen azt azért írtam pont, mert egyáltalán nem mondható melegnek. Légkondícionált helységben, alapjáraton is eléggé pörög.. ://
-
janston
aktív tag
válasz csucsbicep #25895 üzenetére
Semennyire nem melegszik, notiról van szó, a burkolat teljesen hűvös a vantillátor hideg levegőt fúj. CPU 40fok körül van.
-
janston
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #25893 üzenetére
Találtam...100% CPU használat mellett a magok 800MHz-en mennek úgy , mint alapjáraton. Nem értem miért?!
-
janston
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #25883 üzenetére
Ez jó ötlet volt, de a TMonitor nem támogatja az i3 ugy néz ki. Van más ilyen progi? Gyanús, hogy alacsony órajelen járnak a magok, de mitől lehet?
-
janston
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #25880 üzenetére
Nincsen, legalábbis BIOS-ban be van kapcsolva. Azóta futtattam egy nagy csomo benchmark-ot és a processzor elkeserítően produkál, miközben teljesen hideg a laptop.Mintha minden mag harmadannyi teljesítményen működne! Ilyet még nem láttam.
-
janston
aktív tag
válasz ZetorGumi #25860 üzenetére
Nincs semmi vírus a gépen! Reseteltem a BIOS beállításokat és felraktam egy vadi új rendszert is és azzal is csak 3,4-es indexet ér el. Egyébként AIDA64 teszteken is bőven alulteljesít! Valakinek van ötlete? Elég ennyi, hogy garanciába vigyem? (i3-as 2350M belassult notin teljesen friss rendszeren, windows élményindex 3,4 a 6,7 helyett)
-
janston
aktív tag
Sziasztok! Először írok ide, remélem jó helyre, mert lenne egy problémám! Van egy notim, abban van egy i3 2350M SandyBridge, és a minap éreztem, hogy belassult a rendszer szoftverfejlesztés közben, néztem egy Windows élményindexet és 3,4 pontot kapott a proci a szokásos 6,7 helyett! Amugy stabilnak stabil csak folyamatosan ezerrel pörög a ventilátor még mellé! Mi lehet a gond? Windows Error? Elég friss a rendszer. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Ryzen 5 3600
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest