Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Kellemes Ünnepeket fórumtársak!

-
polgi803
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Tudom,csak meg akartam örökíteni,hogy megy ennyin,ha tud...nekem ez is öröm!
És ,hogy ha alapon 38 fokos a proci akkor nem melegedne túl talán hajtva sem,nem?! -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Megvan az 5 Ghz!

http://kepfeltoltes.hu/view/111218/5Ghz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
polgi803
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Persze,hogy más...de szerintem neked is segít bárki aki itt vágja mit hogyan...én még életemben nem csináltam ilyet...mármint tuningot...én csak beállítgattam amit írt és sikerült idáig felvinni...
-
polgi803
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Tessék...

-
polgi803
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Tuning szájbarágósan forumon HGyu pontosan leírta ott fennt van a beállításom...
-
polgi803
őstag
Hozzáteszem ez HGyu érdeme!Ő mondta mit állítsak! Meg hála Istennek sikerült egy ilyet kifognom...
-
polgi803
őstag
Ezt tegnap értem el...jónak számít?
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/4.9Ghz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111217/4.8ghz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
polgi803
őstag
válasz
shadowofthe
üzenetére
De akkor gondolom game,vagy más terhelés alatt felnyomja annyira...
-
polgi803
őstag
Had kérdezzek én is egyet...felhúztam a procimat (2600K) 4.2 ghz-re de a cpu-z-ben ugrál a sebesség 4.2 és 1.6 ghz között...a winben és a BIOS-ban is teljesítmény irányultságot kapcsoltam be,még mindig ezt csinálja...és szerintetek hányas szorzóig mehetek fel vele...a 4.8ghz lenne a cél szívem szerint,de csak, hogy lássam bírja-e,aztán visszavenném alapra...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ha húznii akarom a 2600K-m,akkor kezdésnek a szorzót mennyire emeljem?És mennyi amit apránként lépegetnem kell?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,mert nem értek hozzá...Van egy 2600K-m és szeretném,ha az integrált VGA menne.A kérdésem az lenne,hogy hogyan tudom bekapcsolni?BIOS-ból?A sima VGA-mat ki akarom venni a gépből egyenlőre.Ha kiveszem,akkor a monitor csatlakozót hova csatlakoztatom,mert addig a VGA karira volt téve...szóval ezt mondja meg nekem valaki légyszi!
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Van egy 2600k-m és az lenne a kérdésem,hogy az mw3 menne az integrált vga-n?Nem azt kérdem,hogy hd-ba menne-e,hanem hogy élvezhetően menne-e...mert anyagi okok miatt lehet el kell adnom az 5870 vapor-x-em...
-
polgi803
őstag
Ide is beírom, hátha...
Sziasztok!
Sürgősen kellene egy kis help...most vettem uj procit meg hűtőt.Szétszedtem a gépet és mikor összeraktam akkor az A1-es ramhelyen lévő ram nem jelez vissza...csak a B1-es helyen...mindkét ramot cserélgettem,de nem akar jó lenni,mert ujraindul mindig a gép,ha az A1 is bennt van...a piros led nem alszik el hanem világít...kitisztitottam, a slot-ot de még mindig azt csinálja...eddig jó volt...A mamjaim G.skill 1600-asok...ezel a lappal tesztelték őket....valaki help please!Most átraktam a másik két helyre a ramokat,de ott is csak pirosan világit a led a lapon és csak ujraindul,de se kép,se hang... -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Csak gondoltam megosztom veletek,hogy 3 hét várakozás és kóros géphiány után végre kezemben tarthatom szívem szerelmét...Szandikát az I7 2600K procimat! Huhhhhéjjjjjjj!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polgi803
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Én ugyanígy voltam...a simát is lehet bizonyos szintig húzni,de nem annyira mint egy K-sat...szerintem jobb mint egy 2500K már csak annyiból is, hogy ha eladod majd kevesebbet kell pótolnod mint egy 2500k esetében...én is eladtam a sima 2600-am és holnap egy 2600k boldog tulaja leszek...

-
polgi803
őstag
Tudna valaki olyan táblázatot küldeni,amin az I72600K procit lehet megnézni,hogy túlhajtáshoz hogyan lehet beállítani!?Láttam fentebb már linkelt valaki 2500k-hoz...
-
polgi803
őstag
Régebben volt egy link, ahol egy táblázatba öszeszedték az emberkék,milyen tuning eredményeket értek el különbőző procikkal...nem tudja valaki merre találom?

-
-
polgi803
őstag
Erre valaki válaszolna nekem...

Cooler Master Hyper 212+-om van hozzá...
-
polgi803
őstag
Az Asus P8P67-es lapomban léggel szerintetek mennyit mehet mondjuk egy közepes minőségű 2600K?Azért írtam,mert nem tudom milyen tuning képességű procim lesz...
-
polgi803
őstag
Vettem hozzá egy Hyper 212+...az kiszolgálja majd tuning alatt is?Mit tudtok erről?Egy venti van hozzá,de veszek még egyet majd...azt olvastam elég hűvösen tartja terhelés alatt...ha kicsit zajos nem zavar...fülessel szoktam gépezni általában...
-
polgi803
őstag
Végre eladtam az I7 2600-am...
és jöhet végre a gyöngyszem...a "K"-s! Juhhhééé

-
polgi803
őstag
Nekem sima I7 2600-am van,de gyakorlatilag minden full hd max grafon dx11-en fut...ezt nem nagyzolásnak írtam...csak meglepő volt számomra is...

Én Intel core 2 E8400-ról váltottam...
-
polgi803
őstag
Sandy B. rulez!

-
polgi803
őstag
Akkor gyúrok továbbra is a 2600k-ra...köszi a helpeket!

-
polgi803
őstag
Véleményetek szerint melyiket lehet jobban húzni egy átlag minőségű procinál...2500k,vagy 2600k?És melyik időtállóbb?

-
polgi803
őstag
Erről mi a véleményetek?
Így még nem láttam ilyen procit...vagy csak cicoma?
-
polgi803
őstag
Még végén nem is adom el az enyémet...

-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Azért kérdeztem így,mert egy 2500K-ba beszámolták volna 1-1 arányba 3 év garival és nem sokkal tud kevesebbet mint egy 2600K.Viszont a 2600K időtállóbb azt is mondták.A sima 2600-at meg nem lehet annyira húzni mint a k-sakat...egyébként nem értek a tuninghoz és dilemmában vagyok...ez van...

-
polgi803
őstag
Szerintetek váltsak lefele 2500K-ra,vagy felfele 2600K-ra,mert a kettő közt vagyok egy I7 2600 simával...melyik az időtállóbb...nem szeretnék pár évig hozzányúlni...gaméra kellene főleg,de majd videóvágás is bejátszik időnként....szerintetek?

-
polgi803
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
jogos...én csak röviden fogalmaztam...

-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus P8P67-es lapom,benne egy sima I7 2600-am...kb meddig lehet ezeket a drágaságokat felhúzni?Nem értek a tuninghoz,csak érdekel,ha majd esetleg kelleni fog,mire számítsak...köszi a helpet!

-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy használt próbagaris I7 2600-ba van kockázat?Vagy még elromlani sincs ideje olyan új...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem amortizálok idő előtt
És ,hogy ha alapon 38 fokos a proci akkor nem melegedne túl talán hajtva sem,nem?!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)