Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
wonxFF20
újonc
Üdv, új vagyok itt, szóval bocs ha rossz helyre írok, viszont sürgős..
Újra szerettem volna telepíteni egy 8.1 alatt futó samsung lapost, és mivel nem akart sehogy sem bebootolni usbről, az összes boot lehetőséget letiltottam a biosban, és cska a két usbt hagytam bent (usb hdd ,usb fdd)
Ekkora újraindult, de csak kb 3 mp erejéig, és aztán kikapcsolt, majd újraindult, kikapcsolt... és így a végtelenségig. Boot menüt semmivel sem tudom behozni, de még egy betűt sem látok. Mi a teendő ?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest