Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ning
tag
A samsung oldalán nem találtam ilyet, adnál egy tipust. Félek nem az én árkategóriám lesz.
Egy érdekes dologra lettem figyelmes: A felvétel megy a M1-en, csatorna digitális - felvétel külső USB merevlemzre, CL. kártyáról, kábel szolg. Invitel. Nyomok egy csatorna listát és ott minden csatornanév színe megváltozott narancssárgára, kivétel 3 csatorna M1, M2 Duna. Ezekre a csatornákra át tudok váltani anélkül hogy a felvételt meg kellene szakítanom, ha a narancssárgával jelölt csatikra akarok váltani rögtön jön a megszokott üzenet: Megszakítja a felvételt a ....... csatornán. Ez ? Hogy?
A mellékelt képen a TV jelenleg a Duna csatornán van és az M1-ről vesz fel!TV: 40ES 6100
[ Szerkesztve ]
-
2ning
tag
Nagyon jó dolog a kártyás kábel tv, csak egy gond van vele, mikor valaki beállít egy felvételt pl M1-re én meg a spektrumot szeretném abban az idő pontban nézni. Ilyenkor vagy megállítom a felvételt, vagy nem nézem amit szeretnék. Elkelne már egy sima TV-ben is 2 tuner, nem csak ezért, hanem a normális PIP-ért is.
[ Szerkesztve ]
-
2ning
tag
válasz giorgiosixx #54611 üzenetére
Ha kétfelé van partícionálva, válaszd le a másik "USB drive"-ot (partíciót) is. Ott vannak a source menüben egymás alatt. Csak ami nem TV felvételre van, másmilyen (fehér) az USB ikonja.
-
2ning
tag
válasz allein #54102 üzenetére
Érdekes nekem semmi bajom az (aktiv) mkv 3D-től, sőt a családban sem senkinek. De az biztos, ha a TV-n kívül más fényforrás - vagy ablakból oldalról beszűrődő fény - is beleesik a látóteredbe fejre állsz. Gondolom azért mert nemigazán a filmhez tartozik, ergó szétcseszi az agyadban a képet. Én konkrétan azon az oldalon homályosnak látom a képet. Minnél kiterjedtebb vagy erősebb a fény, annál szarabbul vagyok. Sötétben egymás után 3 filmet is néztünk már végig gond nélkül.
-
2ning
tag
válasz gabrielarky #51188 üzenetére
Ha filmekET szeretnél nézni róla akkor nem lesz olcsó. Egy külső HDD-vel jobban jársz - szerintem. Egy 2 órás film 15Gb-nál kezdődik és lehet 40Gb is. Gondolom nem DVD minőségben akarod nézni a filmeket, nem azért veszel ilyen jó kis TV-t.
-
2ning
tag
Egy F1 futam mennyi helyet foglal? ( M1 FHD-ben ) Vinyót vennék.
-
2ning
tag
Új Film Box Live upban hol az enter? Nem tudok regizni.
-
2ning
tag
Okulásul másoknak is. A Menü / Renszer / Feliratok / => Ki. Csak tudnám miért itt kell kikapcsolni amit a teletextben bekapcsolok.
-
2ning
tag
Nem a filmek nyelvét nem tudom kikapcsolni, azt tudom hol kell váltani. A teletex 888.oldalán belehet kapcsolni a feliratot. Na most ezt a text feliratozást nem tudom kikapcsolni. Ráadásul nem csak egy magyar csatornán van ott hanem szinte az összesen bekapcsolódott. A e-manuálban nem találtam meg a megfejtést.
Aki esetleg sokat használja a text-et megnézhetné nekem. Előre is köszönöm a segítséget.Kártyamodul az Invitelnél működik, ha esetleg valakit érdekel. Tegnap jöttek, bedugták, telefonon aktiválták, működik. Jók a HD csatik, teccik. Alapcsomag + HD1 csomag Csak ezt a text feliratot kitudnám kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
2ning
tag
ES6100. Hogyan kell eltüntetni a feliratot a képről? Ha sikerül akkor meg a teletex aktív oldalszáma marad a képen.
-
2ning
tag
A 3D szeretném a tv-re kitenni. HDMI HS+Ethernet kábellel összekötve. Power DVD 12 Ultrát nem tudom rávenni hogy kitegye a TV-re. A Tv-n a HDMI bemenetet PC-re neveztem, de nem látom az ikonokat sem a tálcát csak a háttérképet. Észrevettem hogy egy másik képernyő is létezik. Ha a PC-n megfogok egy ablakot áttudom húzni a TV-re. (A print screen is két képernyőt ment egymás mellett.)
All share-en (Wi-Fi) működik tökéletesen de a 3D film időnként akad (AVI, mp4 stb mennek) . Általában ua. jeleneteknél de nem mindig ugyan ott.Az az érzésem a két képpel egymás mellett lesz a probléma, ATI Vision Enhgine:
Itt mit kellene kiválasztani?
[ Szerkesztve ]
-
2ning
tag
Facebookban hogy kell a hozzászólást "elküldeni"? Távirányítón enter nem műkszik, virtuális bill. OK nem műkszik. / ES6100
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest