Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Mini PC
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Bishoop #42085 üzenetére
hálózathoz allshare progit a PC-re kell telepítened (vagy serviio-t vagy linux esetében minidlna-t) a tévét pedig lan kábellel összekötöd a routerral. Vagy beszerzel egy samsung wifi sticket nem kevés pénzért.
ISO fájlokat csak médialejátszók kezelik pl. egreat.
a tévé médialejátszója ráadásul a 24p filmeket nem is tudja lejátszani a saját médialejátszójával, ahhoz külső lejátszó kell.(PC, asztali BD lejátszó vagy média lejátszó)vagy
képfájl Imgburnnel megnyitva BD-RE lemez a Pioneer 207 BD íróba és go. A megírt lemez pedig az asztali pio 150 lejátszóba és hátra dől és örül a látványnak.Realme GT Master Edition
-
RudY
addikt
válasz Bishoop #42085 üzenetére
SamyGo megoldás: [link]
A TV fix IP-t érdemel és gyakorlatilag bármilyen FTP klienssel csatlakozhatsz (pl. TC).
Egyetlen hátránya, hogy a TV minden bekapcsolásakor el kell indítani a SMART menüből ezt az APP-ot.A STREAM mappában keresd az m2ts fájlokat, de ahogy Flashget is írta, ehhez BD vagy médiajátékos ajánlott. Elindítja ugyan a TV, viszont nézhetetlenül szaggat, de azért győződj meg róla a saját szemeddel is
-
RudY
addikt
válasz Bishoop #42120 üzenetére
Nálam (D5500) ezzel a megoldással [Root access for D series Mstar cpu models] tökéletesen megy, pedig friss a gyári firmware is (1008).
Fotók:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Azt hittem félrenyúltam de neked szerintem egyértelműen ez kell [Rooting D series arm cpu models (D6xxx and above) ].
Sajnos gőzöm sincs miért nem megy -
Flashget
félisten
válasz Bishoop #54013 üzenetére
24p film ne szenvedj vele a tv média lejátszójával..mindenképpen külső lejátszó kell ami vagy média vagy asztali 3D-s BD lejátszó vagy a PC-vel kötöd össze HDMI kábellel.
Én vettem egy Pio 150K 3D BD lejátszót és minden gondom elszállt vele amit a D6500 médialejátszója okozott köztük az ilyen filmeknél a homokórázást.
Nem mellesleg egy jóval erősebb és jobb médialejátszót is kaptam vele mint ami a tv-be van a yt videók is csont nélkül mennek vele.
csak a szutyok 3D.mkv-t viszi a tv allshareban (m2ts-t nem is látja csak a serviio) de az meg csak szem rontásra való inkább ugyanaz a film 2D-ben és FHD-ben.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Bishoop #54015 üzenetére
Úgy látszik nem voltam elég érthető.
24p filmet nem fogsz tudni lejátszani a tv beépített médialejátszójával mert csak homokórázni fog. Hiába kötöd a tévére a HDD-t közvetlen.
D6500 van nekem és ezt teszi a BD filmekkel....10mp lejátszás majd homokóra..10 mp lejátszás majd homokóra.
2012-ben kijött az allshare frissítés és már nem is látta az m2ts fájlokat pont ezért. Egyszerűen letíltotta a samsung inkább de hiába a serviio ami látja csak homokórázik.Realme GT Master Edition
-
Tegla80
addikt
válasz Bishoop #54022 üzenetére
szia
sztem is kevés hozzá a wifi-d (parasztvakítás a tv-k ben és azokhoz adott wifi is ,sztem )
ezt vagy elhiszed vagy átmész router-es topic ba és rákérdezel.Ott elmondják majd .
nekem "TP WDR3600" am van,ami router szinten azért nem egy rossz modell,de az ottani topic ban is kábelt javasolnak hozzá. Ezen azért már megoldható és található ott olyen hsz is,h megy neki wifi-n is,de akkor a körülmények is olyanok.
(egy légtér,jó rálátás,stb-stb)
Ha jót akarsz,nem szenvedsz és kábelt adsz neki,valszeg sokkal jobb lesz a dolog.
(még akár a routeren lévő HDD-ről is kivitelezhető a dolog,ha .....)A 150mbps még nem jelent semmit amúgy.
a routerben levő chipset,memória és az antenna (plusz persze a gyártó) már annál inkább.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Flashget
félisten
-
RudY
addikt
válasz Bishoop #54015 üzenetére
Megoldható, root jogosultsággal [[How To] Get root access on F series], vagy megvárod a már gyártás alatt lévő ethernet csatlakozós Seagate vincsiket, illetve pár ezresért tudsz rendelni külföldről egyszerűbb NAS kütyüket, amik bőven elegendők erre a célra.
-
Flashget
félisten
válasz Bishoop #54068 üzenetére
D6500-at lehet 1013-ra visszapakolni erre a 1016-ot rárakni. Nyugodtan mehet így használtam nagyon sokáig és semmi hátrányát nem éreztem.
itt le van írva csakj az ip cím lett más azóta:
149.154.159.134Realme GT Master Edition
-
RRman
csendes tag
válasz Bishoop #55540 üzenetére
Wow, tényleg gyorsabb lett a smart hub, bár nem volt bajom a sebességgel úgy általában, de ez jó tipp Arra nem tudtok valamit, hogy lehet a beépített youtube appot rávenni, hogy csak HD videókat játsszon? Mert sehol nem találtam ilyen beállítási lehetőséget, így viszont az egésznek nincs értelme, mert atom gáz a minőség. Vagy csak simán nem kell használni az appot, hanem helyette gépről küldeni a tévének a cuccot?
-
gyuszaa
őstag
válasz Bishoop #55540 üzenetére
Az segít ha nem bgn mixed módban van, csak így régebbi eszköznél ami nem támogatja az n-es szabványt kompatibilitási probléma lesz ott.
De fontosabb arra figyelni, ha olyan helyen van a router ahol sok másik van a közelben akkor csatornát kell váltani, mert interferenciák keletkezhetnek, ilyen adatátvitelnél ez meg kényes téma sebesség terén (is). Ennek egyik módja, hogy inSSIDer-el megnézed (telefonon is elérhető program), hogy melyek a zsúfolt csatornák, és azt kerülni kell. Mivel a tplink routerek a legelterjedtebbek, azok alap beállításon automatikus módban vannak (azt gondolná az ember eszerint változtatja, és kerüli a telítettséget) de nem, ebben az esetben vagy az 1-es, vagy a 6-os csatornát löki be, ezeket így alapból kerülném.Lehet ezt is fokozni, hogy szélesebb spektrumban menjen a jel. HT módban 40 Mhz-es üzemmódot kell kiválasztani (openwrt-ben van erre mód, gyárival nem igazán foglalkoztam), de csak ott lehet ezt rendesen használni, ahol nem szennyezett az éter (maradjon a 20), mert ellenkező esetben ront a helyzeten, és szintén a vevőtől is függ a kompatibilitás. Itt az számit, hogy 2nd channel above, vagy below (felette 1-9-es csatorna, alatta 5-13-ig) módot kell választani.
300 Mbps link sebesség így érhető el(n-es), gyakorlatban átviteli sebességnél ez 100-120 Mbps-ot jelent, HT 20 Mhz-nél a 150Mbps meg 50-60 Mbps átviteli sebesség.
Én nem szeretek kísérletezni ilyen téren (megbízhatatlan) ha 1080p és film (alapból átlagnál komolyabb router kezdésnek) akkor már inkább az eredeti bluray rip helyett amúgy is, gyári beépített lejátszó meg csapnivaló mozgalmasabb jelenteknél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest