- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED monitor topic
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlo009
tag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Freestyle79 #3397 üzenetére
szia!
ha elbatyol vmit, újra lehet húzni a szoftvert, igaz? -
Freestyle79
tag
Tehát a következőt tedd!
Mivel gondolom nincs szerviz menüs távirányítód, ezért TV kikapcs.
Info, Menu, mute, power gombok gyorsan a távirányítón egymás után.
Bejön a szerviz menu.
Option, enter, lefelé a region-ra, itt EU kell, hogy legyen. Neked ND lesz (Nordic)
Region-on enter, balra egyet, itt lesz az EU.
Menu, és kihúz a hálózatból. Majd visszadug, bekapcsol, és örül...Semmi mást nem állíts el, mert minden állítást egyből átír az eeprom-ban. És hiába a Factory Reset, az semmit nem állít vissza az eredeti beállításra a Factory-ban!!!
-
Lackó.
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne van egy samsung LE32B465B2W tipusu lcd tévém.A digitális beállitásnál csak Norvég,Finn,Dán,és Svédországot tudom választani.Meglehet ezt változtatni hogy magyar is legyen rajta?Még egy probléma a ch list rendezőbben nem tudom a csatorna számot megváltoztatni ha digitálisan programozok.Firmware csere már volt és az ujrainditás sem segit.
-
Xmodule
őstag
Akiknek nem megy a facebook irom, hogy en ugy csinaltam, hogy ugye mikor elöször belepsz az internet@TV -be akkor csinalsz egy fiokot. A betuvel asszem. Ha ez megvan utanna bejelentkezel es ramesz a beallitasok menure. Utanna internet@TV bej. az. es ott létrehozás. Utanna meg kell adni egy belepö nevet kodot es azutan kell a facebook, picassa, youtube alkalmazashokhoz beirni a felhasznalo név/ jelszo parost. Ott azt kell megadni ami a weboldalakon is a belepö név/ jelszo. Ha ez megvan utanna a facebook ikonra kattintva vagy youtube -ra magatol be fog leptetni. Ebben szerintem az a jo, hogy eleg csak az internet@tv be belepni a 4 jegyu koddal utanna bent vagy mindenben. Nem kell kulön kulön. Lehet magyarban nincs picassa vagy youtube nem tudom. De ennek igy mennie kell.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
nightshadow #3384 üzenetére
nem állítottam el semmit, de ha a belépés is "megtorlással" jár, akko az enyém már nem garis.. de ha jól tudom ezért nem veheti el a garit, csak max. ha elbatyok vmit ezzel a funkcióval, és nem tudom helyrehozni. akkor még mindig ott a teljes reset, vagyis szoftveresen újrahúz, azt jézus.
tévednék? -
csemberlen
őstag
válasz
nightshadow #3389 üzenetére
Kicsi, valóban akár kiszámolható is, de nem lehetetlen. Ennél sokkal komplikáltabbra csinálnak meg néha nem tiltott műveletet más készüléken, legalább ez egyik gombot pl 5 mp-en keresztül kéne nyomni, vagy mért ne lehetne még valami 6 jegyű szám kombináció is.
-
nightshadow
veterán
válasz
csemberlen #3388 üzenetére
Hát azért annak nagyon kicsi a valószínűsége, hogy pont így egymás után pont az a négy gombot nyomja meg szerintem.
-
csemberlen
őstag
válasz
Egy gyerek játékból véletlen nem tudja ugyanezt a kombinációt véletlen beütni, és elállitani??
-
rawe
tag
32c650
sziasztok !
hol tudok letölteni alkalmazásokat a tv hez mert ami tv online terében van édes kevés.
pl valahol láttam, hogy az index.hu nak is van gadget alakalmazása vagy ez csak a régebbi tipuskhoz elérhető? -
Carlo009
tag
C650 tulajdonosokhoz a kérdés!
A tv-n az "Internet@tv" menüben,be tudtok lépni a Facebook app-ba? -
dabadab
titán
válasz
"A kérdés az, hogy önmagában a service menübe való belépés jár-e garanciavesztéssel?"
Nem járhat, a vonatkozó törvény nem engedi.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
nightshadow #3373 üzenetére
itt a válasz a bóttol:
Sziasztok!
nekem zúgott az le32c650-esem.
a mostanival 40c650 semmi gond, igazából csak az érdekelne, ha belépek a tányiránnyal a szervíz menübe, az gari vesztéssel jár?
ha lefrissítem a legújabb firm-et erre a tévére, akkor megmarad a .mkv lejátszási lehetőségem?
köszi:
zoli2010/6/30 Ittveddmeg.hu <info@ittveddmeg.hu>
- Idézett szöveg megjelenítése -2010.06.29. 5:23 keltezéssel, varaljaizoli@gmail.com írta:
>
>
Szia!Természetesen, ha valamit véletlen elállítasz, akkor gari vesztés, mivel ugye a szervíz menü, az nem a végfelhasználóra vonatkozik. Tehát ez saját felelősség. :-)
A firmware csere nem tudom milyen előnyökkel jár, illetve miben fog változni a tv tudása, ha lecseréled.így rövidebb.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
nightshadow #3369 üzenetére
erre vki??
2.: miért nem ismeri fel az USB-re dugott webkamerát?? (mindkét luk tesztelve: nincs jel)
(kamera genius) -
Dr.Zoo
őstag
nincs vkinek jelképes összegért, vagy egy tábla Tibi csokiért egy használt de működő routerja? azért nem tudom összekötni a tevém a nettel, mert igaz hogy mellette van az a rohadt tré-s doboz, de megyis fel egyenesen a padlás térbe egy netgear wifis routerbe.
egy ilyen hosszú kábelem volt, és ezért nem akarok venni még1 wifist, mert minek? viszont így ott röhög az oldalán a LAN luk, én meg néézegetem
(sajna már nem lehet kapni "sima" routert, csak wifis van, de az meg nem kell.) -
Carlo009
tag
válasz
nightshadow #3373 üzenetére
Hűű!! Akkor nem lépek be! A 3367.számú hozzászólásomra tudja valaki a választ?
-
nightshadow
veterán
válasz
Carlo009 #3372 üzenetére
Szerviz menübe való belépés: kikapcsolod a tv-t. INFO-->MENU-->MUTE-->POWER a távirányítón egymás után.
Nagyon nem ajánlott belépni olyanak, aki nem ért hozzá, mert könnyen elállíthatsz valamit: pl. az egyik fórumtársnak sikerült fejre állítani a képet, és csak nagy nehezen tudta visszaállítani, mert azt se tudta, hogy mit állított el. Meg azon is vita van, hogy ugrik-e emiatt a garancia.
-
Carlo009
tag
válasz
nightshadow #3371 üzenetére
Hol van a service menü?
-
Carlo009
tag
válasz
nightshadow #3369 üzenetére
Szia!
Hogy tudom megnézni,hogy hány üzemóra van a készülékben? -
Dr.Zoo
őstag
Halihó mindenki.
két kérdés.
1.: hol tudom megnézni hogy mien panel van a tevémben? LE40C650
2.: miért nem ismeri fel az USB-re dugott webkamerát?? (mindkét luk tesztelve: nincs jel)
(kamera genius)
köszi:
zoli
(ja még vmi: az enyém 1 hónapos, és néha mostanság megfigyeltem hogy az arcoknál van egy kis utánhúzás, eddig ezt nem csinálta, igazából alig lehet észrevenni, és nem minden csatornán.. a tré kábel szivat? nem digitális tévé, sima analógon lógok...) -
Carlo009
tag
A pc manager már megy. Még túl is lőttem a célon: az egész számítógép tartalom megjeleníthető a tv-n,pc manager nélkül is. Valamit vissza is kell állítanom,nehogy kívülállók nézzék a pc-met.
A YOUTUBE kliensbe simán be enged lépni böngészni még bejelentkezés nélkül is! Ez,hogy lehet?
A FACEBOOK klienset,meg,hogy érted,hogy jelentkezzek be?
A NET-en a Facebook-ba egy e-mail név kell és jelszó.
A TV-n meg létre lehet hozni fiókot és jelszót. Ez is megtörtént,be lépek a tv-n a fiókomba és mégis azt írja ki a Facebbok kliensnél,hogy: hozzak létre fiókot és lépjek be,csak regisztrált tagok használhatják.Talán a tv-nél a Facebook kliensnél a NET-en levő Facebook fiókom e-mail címét és jelszavát írjam be?? Gondolom,nem azt kéri.
Van valakinek ezzel kapcsolatos ötlete,tapasztalata?
Látom,hogy itt jópár egyénnek Samsung C650-se van!! Nálatok működik ez? -
nicu71
addikt
válasz
Carlo009 #3364 üzenetére
szia!
a facebookba is meg a twitterbe be kell lépned az internetes-régi megszokott profiloddal!Hogy elérd a saját tartalmaidat,ugyanúgy mint pl ebbe a fórumba.De csak egyszer,miután létrehoztad a tévében az INTERNET TV-hez tartozó profilodat,amit már meg is csináltál.ezután már csak abba kell belépni,a youtube,facebook stb profilodat megjegyzi a tv.
A pc share managernél az all share szerintem a wifire vonatkozik,javitson ki valaki ha tévednék.Máskülönben sikerül a fájlmegosztás?Nagyon egyszerű egyébként,rá lehet jönniNálam tökéletes.
egyébként gratulálok az uj tévédhez! -
Carlo009
tag
Nem tudom működésre bírni a pc share managert! 4.2-es. A tv Samsung LE-40C650.
Addig eljutok,hogy a laptopon a managerben áthúzom a jobb oldalra,de a tv-nél az ALL SHARE menüpontban nem lát eszközt.
Vezetékes kapcsolatom van a Router és a tv között.
Ez kinél működik? Mármint a pc share manager. -
gyuluskám
tag
Üdv
Van egy LE40b620 tv-m és tegnap megtuningoltam a service menus módszerrel,hogy hasítsa a movie-kat!
Ezzel nincs is gond csak a service menuben lehet,hogy elállítottam véletlen a TYPE beállítást
most jelenleg a 40A1AF0C látom!
Esetleg valaki tudja minek kell lennie vagy megnézné nekem azt nagyon megköszönném mert sehol leírásban nem találom!
Előre is köszönöm!
-
Tetrion
csendes tag
A C650-es firmware frissítéssel kapcsolatban van valakinek negatív tapasztalata?
Néhány külföldi fórumozó panaszkodott, hogy frissítés után gondok támadtak a TV kezelésével.
Nincs senkinek semmilyen infója, hogy mi változott ennek a szériának az újabb firmware-jeiben? -
Tetrion
csendes tag
válasz
csemberlen #3359 üzenetére
Nekem magyar garancia papírt adtak hozzá (külön, mert a dobozban a nemzetközi volt).
Mondjuk az azért érdekes, hogy magyar nyelvű használati útmutató nincs hozzá (nem azért mert szükségem lenne rá), viszont a hazai forgalmazásra szánt termékeknél kötelező a magyar útmutató, tudomásom szerint. Szóval lehet, hogy a TV nem Magyarországról származik, mert akkor lennie kellene benne magyar kézikönyvnek is.
Aki boltban vette, az kapott magyar kézikönyvet? -
Carlo009
tag
válasz
csemberlen #3359 üzenetére
Igen adtak hozzá. 2+1 év garancia. Számlával együtt.
Csak ez a biztos. Kaptam volna újracsomagoltat 1 év garival,160ezerért. De inkább a bolti a biztos.
Frissítettem a szoftverét is. Csak azt nem értem: a youtube kliensbe bejelentkezés nélkül is be tudok lépni,a Facebook,Twitterbe meg bejelentkezéssel se!
Ki írja: hozzak létre fiókot és lépjek be,holott be vagyok lépve a fiokomban,amit a tv-n hoztam létre. Ki érti ezt? -
Carlo009
tag
Megjött a tv. Samsung LE-40C650. Meghozták Kalocsáról. 183.800 FT.
-
BBéci
legenda
válasz
Big Ben #3346 üzenetére
"Vicces, hogy mindenki szép nagy TV-t vesz én meg "pindurkát", de hát 2 méterről nézve még ez is (32")nagynak tűnik."
Full HD filmet közelebbről kellenne nézned, hogy értelme legyen. 2 méterről már nehezen lehet észlelni a 720 és a 1080 közti különbséget. Az 50 colosok ajánlott (ideális) nézési távolsága 2 méter. Ma délután (szerdán) kaptam egy 63 colost, ami 3,8 méterre lévő kanapémról nézve, az 50-es után kicsit nagynak tűnik, de szerintem 2-3 nap alatt megszokom.
-
garcia66
tag
válasz
Gabesz27 #3331 üzenetére
Szia!
Bár elég nagy a különbség, én nem vennék sérült (újracsomagolt,szállítássérült) tv-t.Szerintem biztos nem tesz jót ezeknek a szerkezeteknek egy esetleges esés, ütés. És, ha már újracsomagolt, akkor bármi lehetett vele.
A gariból ki kell derülnie, hogy milyen, mert ezekre kevesebbet adnak - tehát mindegy, hol nézed, pl.árgép.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest