Hirdetés
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- ASUS ROG Flow Z13: A világ (egyik) legdurvább táblagépe
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Ismerős vett egy 40ES6100-at, a hétvégét ennek kipróbálásával töltöttem. A sima tévéadás jó, a HD és Full HD mkv-éknek a képminősége számomra tökéletes volt. Teljesen sötétben nagyon sötét jeleneteknél látható egy nagyon minimális clouding, de messze van attól a mértéktől, amire azt lehetne mondani, hogy zavaró. Kritikát a beépített internet böngészőre tudok mondani: a saját távirányítóval gyakorlatilag használhatatlan, megőszül az ember, mire egy címet beír, de majd hamarosan küld a Samsung egy vezeték nélküli billentyűzetet, az majd szerintem sokat fog javítani a kezelhetőségen. Úgyhogy én maximálisan ajánlani tudom.
Még annyít, hogy a nézési távolság 2,5-3m lehet, s bizony a 40”-es az kicsi ilyen távra. Mivel a képminőségbe én nem nagyon tudtam belekötni, ezért aki most akar venni tévét kb. ilyen nézési távolsághoz, az inkább képméretben vegyen nagyobbat, ne pedig típusszámban.
Más: Nem tudom, hogy ez mennyire lehet hiteles, de míg az átlag amerikai és angol 6-7 évente cserél tévét, addig a vidéki-Kína 5-6 évente, a városi-Kína pedig 5 évente. Nekem ez valahogy hihetetlennek tűnik: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest