Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Jövőre mindenképp szeretnék venni egy QLED-es Samsung TV-t, ám sajnos 350K-nál többet nemigen tudok majd rá félretenni, esetleg felmehetek maximum (de tényleg nagyon maximum!) 400K-ig, viszont kérdés, hogy megéri-e?

    Konkrétan arra gondoltam, hogy ugye a Samsung QLED TV-k közül eleve a legkisebb Q6FN jöhetne csak szóba, jelenleg ki is néztem magamnak a QE55Q6FN típust (55" elég nekem). Ám ahogy utánaolvastam, azt írták, hogy a QE55Q7FN sokkal jobb annál, és annyival nem drágább, hogy ne fontoljam meg a cserét rá, de előbb tudni szeretném, hogy pontosan miben is merül ki közöttük a különbség... :)

    55" Samsung QE55Q6FN: 320K környékén kapható,

    55" Samsung QE55Q7FN: 390K körül van.

    Na most: Én főleg 2160p HDR10 HEVC BDRemux-okat néznék majd rajta, HDMI-vel lejátszva PC-ről. Mellette 1080p-s animéket, de általában azokat is remux formátumban. Így a cél a minél jobb képminőség. Az OLED sajnos még nagyon drága nekem, 450K-nál kezdődik a legolcsóbb LG, amit nemrég teszteltek itt a PH!-n, de én annyit nem akarok költeni.

    Végsősoron annyi lenne a kérdésem, hogy amennyiben én elsősorban szimplán filmek és animék nézésére használnám a TV-t (magyarul az extra ficsőrök annyira nem lényegesek), akkor megéri-e a drágább modellre összekaparni azt a plusz összeget, vagy elég lesz az olcsóbb készülék is, azon is remekül lehet filmeket nézni? Oké, persze, hogy nyilván jobb a drágább, de én ha lehet, konkrét okot szeretnék arra, miért is lesz az jobb nekem... :DDD Köszi előre is. :R

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák