A TPV Technology tovább erősítené magyarországi pozícióit a monitorok piacán

A vállalat rövidtávú tervei szerint 30 százalékkal növelné részesedését az AOC és Philips megjelenítőinek segítségével.

Hirdetés

Lehet, hogy sokan nem tudják, de az AOC és a Philips monitorok mögött ugyanaz a nagy konszern áll. Ez a Tajvanban alapított, ám mostanra a főhadiszállását Honkongba áthelyező TPV Technology, amely a monitorokba és televíziókba szánt panelek gyártása terén jelenleg az egyik legerősebb piaci szereplő.

Irodai monitor Philips módra.
Irodai monitor Philips módra. [+]

Az említett két márka termékei itthon sem ismeretlenek; korábban mi is teszteltük őket rendszeresen, és általában jó véleménnyel voltunk a készülékekről. Az anyacég hazánkban e két brand révén mintegy 10 százalékos piaci részesedéssel bír, ez pedig összesítve a harmadik helyre elég a Samsung és az LG mögött.


[+]

A TPV Technology azonban ennél többet szeretne, hiszen a magyarországi sales igazgatójuk  Takács Rita  a vállalat nagyszabású, számos terméket is felvonultató eseményén elárulta, hogy egyértelműen látnak lehetőséget a bővülésre. A cél, hogy rövid időn belül, 30 százalékot növekedést követően 15 százalékos részesedést mondhassanak magukénak.

Az AOC márka is igen fontos a konszern számára.
Az AOC márka is igen fontos a konszern számára. [+]

Ez azért meglehetősen ambiciózusan hangzik, viszont a szakember felhívta a figyelmet arra, hogy sok vetélytársuktól eltérően gyakorlatilag minden szektorban elő tudnak állni versenyképes megoldásokkal, azaz egyaránt jelen vannak az irodai, a multimédiás, a munkára, tanulásra, tervezésre, valamint játékra szánt eszközök termékcsoportjában.

Természetesen mindkét márka esetében egyre fontosabb szerepet szánnak az OLED technológiának, illetve azt is kiemelték, hogy az előrejelzéseik alapján a közeljövőben igen komoly növekedésre számíthatunk az okosmonitorok területén.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Előzmények

Hirdetés