- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz Leonardo91 #16030 üzenetére
Egyébként meg:
Bármilyen betűtípust letölthetsz/kiválaszthatsz (akár innen: [link] , vagy bárhonnan) és aztán egyszerűen csak át kell nevezni az androidon alapméretezett nevekre -Clockopia (az óra az android és rotary locksreeneken), DroidSans (az alap) - és bemásolni a system/fonts-ba...ennyi. Én igy használtam sok betűtípust (JVP-n), ami alapon a windows-hoz volt. /A betűméretekkel lehet gond/ A lényeg, hogy .ttf kiterjesztés legyen.
kutkut ...a fent leírt átnevezés megvolt??
...mert a 16040-es hsz-em első fele nem igaz. Csak akkor, ha az android alapméretezett neveket használod. Sorry, hogy csak most jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz kutkut #16031 üzenetére
Normál esetben:
A .ttf kiterjesztésűeket a system/fonts-ba kell csak simán bemásolni és onnan -esetleg reboot után- szerepelnie kellene a kiválasztható betűtípusok között
A .apk kat meg telepíteni kell és ezeket a data/app-ba teszi és ugyanúgy szerepelnük kell a beállítható betűtípusok között a display settingsben...a MIUI-nál a ..köm sem tudja mi, hogyan, MIÉRT???
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz Leonardo91 #16022 üzenetére
Take this out! :
[link]A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
A factory reset jó arra, hogy pl. eladásnál megszűnteti a régi google accountot és megadható az új?????
Eddig csak ROM-oláskor használtam (sok hónapja) és így "csakúgy" még nem.
A fent leírt műveletre jó a FR???
Nyugtassatok meg, hogy elég és nem kell ROM-olni. A mostani állapot nagyon stabil és így szeretném továbbadni is.
(mondjuk érdekes lenne, ha minden új tulajnál ROM-olni kellene... )
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #14249 üzenetére
...azzal az odexed ROM-mal nagyon megnehezíted az életedet.
.
Egyébként meg van SystemUI.apk-d, a system/app mappában (persze odexed változatot kell-ene cserélned. Itt vannak általam módosított -és nálam még az odexed gyári JVP-n működő odexed app-ok [link] - ...mindenesetre)[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13438 üzenetére
Tedd újra fel a jkay-t -szerintem-. (valószínű, hogy abban megvan az eredeti settings)
Közben megnéztem Jkay témáit.
Odexed ROM-okra van. Tehát, ha nálad megy, akkor neked is az van és ezért nem mennek fel a deodexed témák.
Nekem deodexed JVP-m a Jkay fel sem megy (de ezt írja is az elején, hogy nem deodexedre van)Ebben a helyzetben az app.-okat se cserélgetsd, mert az is mind deodexed. Az odexed ROM-on nem fognak működni.
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13348 üzenetére
Milyen ROM-od van?
Odexed-re biztosan nem megy fel.
+
JVP és JVQ az, amin működnie ekll/eneezen a kombináción biztosan megy (letöltöttem és feltettem) :
A gyomláláshoz:
szerintem, mindent, amit nem használsz és tudod, hogy mi az.
(budies, samsung apps, doubleclock, ...klf live wallpapers (a live walpaperpickert azt NE!-ha használsz élő háttereket)Az akksikijelzés megváltoztatásához a komplett témát kellene lecserélni, vagy a framework.res-t a system/framework-ben DE ezt cserélgetni necces...
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz pityaa23 #13257 üzenetére
Próbáld ki, hogy nem bontod ki, hanem a .zip-et átírod .tar-ra és aztán így odinba...(
(régebben nálam is előfordult ilyen és így megoldódott)
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13223 üzenetére
...na...feltettem rendesen. Innen leszedheted és aztán CWM-ből (install.zip from sd...) SIMÁN mehet a telóra... és nem kell cifrázni
(ha a többi apk is kell -phone, contacts, Fmradio, Music/VideoPlayer ... akkor: [link] ..ezeket viszont már rootexplorer-rel kell bemásolni a systems/app mappába
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13223 üzenetére
A system/app mappába másold...
(Figyelj arra, hogy "mounted as R/W" módban legyen a rootexplorer. Felül kiírja)Galaxyra is fel tudnád simán recovery-ből, csak kihagytam -sorry- a settings.apk-t a feltöltött témából és így lehet pótolni. egyébként a témával aegyütt menne. Még az is lehet, hpgy nem is kell feltenni az új settings.apk-t, ah működik a régi. Először próbáld ki ...hátha!
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13092 üzenetére
Végülis mindegy...
jó előtte és jó utána isDe nem telepíteni kell! (nem is lehet), hanem rootexplorer-rel bemásolni a system/app mappába!!
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Teljesen egyértelmű.
...azért vetted/m.Minél jobban, minél többet kihozni belőle, a legkevesebb kompromisszummal.
Nálam most ez az állapot van. (a téma, meg teljesen egyéni izlés kérdése és kis utánolvasással olyanná alakítod, amilyenné csak akarod)
(de azt már látom, hogy -érthetetlen okoknál fogva- nem mindenki SGS-e viselkedik egyformán ugyanazon a ROM-on)
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz korpicschess #13075 üzenetére
Criskelo sokáig a legstabilabb ROM-ot gyártotta és eszembe sem jutott, hogy kipróbáljak mást... aztán teljesen elveszett/elaprózódott a mindennapok ROM(b)olói közt...
...manapság eszembe sem jutna /kipróbálni sem/ pedig régen a kedvNcem volt.
De sok ilyen van még itt... toldozgat, foltozgat... ahelyett, hogy egyszer (kis idő ráfordításával) csinálna egy jó alapot...[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
JVP-rom, JVO modemmel, (saját témával-sensation alapra).... csak olvasom a "sok" problémát, merülést és FC-t.
...és örülök, hogy csak olvasok ezekről és nem tapasztalok semmi ilyet[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz jozsi252 #13068 üzenetére
A netezés eszi legjobban az akksit. Nagyon nagy mértékű javulásra ne számíts! Ez van.
Ha Froyo, akkor JSD, ha Ginger, akkor JVP vagy JVQ romokkal kellene ismerkedned...
gamek!ller : milyen ROM-od van? Nem tudsz visszatenni egy régebbi camera.apk-t??
(pedig hányszor leírták már -itt is-, hogy a camera sw-t csakis nagyon óvatosan babrálni)
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Miamiquake #13062 üzenetére
Sony Vegas Pro ...
...videoszerkesztéssel nem lesz többé gondod...
vagy esetleg próbáld ki a xilisoft valamelyik videoeditor progiját
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz thomasvold #13052 üzenetére
a rootexp. felül kiírja a szabad helyet... ez segíthet a gyomlálásban
-
OnIces
tag
válasz thomasvold #13041 üzenetére
dehogynem:
rootexploler-ben
sdcard/external_sd...[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13039 üzenetére
Nincs mit. Remélem jó lesz!
A settings.apk-t szerintem cseréld le majd, mert a témából lemaradt, az apk-kat tartalmazó csomagban meg még a régi van. Sorry.
itt az új: [link][ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz thomasvold #13037 üzenetére
SystemUI.apk lecserélése után eltűnik a statusbar - ez így működik, ezért -
REBOOT-olni kell a telót!!A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz OnIces #13034 üzenetére
Akkor elvileg csak a systemUI.apk-t kell lecserélned/bemásolnod (rootexplorer-rel) a system/app mappába.
Minden ikon abban van kivéve az órát és az akksikijelzést. Ezeket a framework.res apk-ban lehet módosítani, de ennek a kezelése bonyolultabb.
-
OnIces
tag
válasz thomasvold #13033 üzenetére
Nálam deodexed JVP-n megy odexedROM-on nem működik.
A témát egyébként CWM-ből simán (install .zip from sd...);
Az app.-okat -ha kellenek- pedig rootexplorer-rel kell lecserélni a system/app mappában....itt egy settings.apk (az előző csomagban még a régi van) ez jó a most linkelt témához.
[link][ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz thomasvold #13031 üzenetére
Elméletileg jónak kell(ene) lenni, mert az alapja az ez: [link]
...és ez JVQ-ra is jó.
Én csak a képeket cseréltem ki benne. Szóval mennie kell/ene JVQ-n is, ha az eredeti megy.
JVP-n tökéletesen működik + a 9 lockscreen is! (EDT app-ban állíthatóak a lockscreen-ek és a statusbar tulajdonságai)Szerintem előszőr próbáld ki az eredetit!
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13028 üzenetére
Vagy itt a sajátom: [link]
(csak a megjelenéshez szükséges app.-okat tartalmazza, ha kell a többi is, akkor innen: [link] letöltheted az összeset)
képek a témáról: [link] kis eltérés lehetséges a mostani állapottól
legfrissebb statusbar megjelenés (ez mind saját szerkesztésű ikon, saját töltésanimációval):
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Viktor89 #11514 üzenetére
Nem vagy béna.
Úgy gondoltam, itt lesz eredeti... sorry(pedig anno én valahol az xda-n találtam. Lehet, valamelyik ROM "melléklete" volt a külön visszatehető stock kernel)
(Criskelo, Ultimate, SimlpyHoney ROM-ok voltak nálam Froyon)
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Jelenleg az ország olyan részén tartózkodom, ahol pár centis /de tényleg/ helyváltoztatás is komolyan befolyásolja a térerőt.
Tök véletlenül a wifi-vel is ez a helyzet (abban a szobában vagyok, ahol még éppenhogy van jel).
Fentiekből kiindulva én nem mérésre, hanem a gyakorlati tapasztalatok alapján modom, hogy valóban a JVO-modem adja a legstabilabb wifi-t és térerőt is. Nálam ezután a JVQ, aztán a JVP következik a sorban.(Cozmo köszi! az infót, a JVO-t emiatt tettem fel, de marad is)
Nálam a JVO egy plusz egységet jelent térerőben és wifi-jel erősségben is. (ugyanazon a helyen)A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz Leonardo91 #11258 üzenetére
Nem olvastam tovább -lehet már tárgytalan de- másolj be rootexplorer-el a system/app-ba egy másik systemUI.apk-t. Az felel a statusbar-ért + annak elemeiért (az aksi jelzést kivéve)továbbolvastam
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz schawo #11186 üzenetére
Mit ajánlasz????
Egyébként meg nem vitaindító a hozzászólásom, hanem egy vélemény.
Hallgatsd sokáig!!! Én meg sz.rok a voodoo-ra, amíg így szól, ahogy.
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz gubacsino #11153 üzenetére
A voodoosound-ot NE irigyeld! A gyári lejátszónál egyik sem szól "zeneibben".
Mostanra ezt is rendbe tették.Hangosabban, harsányabban, fárasztóbban... igen, de szebben nem.
Szeretném a voodoosound-ot, HA nem nyúlna bele a hangképbe. Jó, hogy megkerüli a linux audioképzőjét, jó, hogy saját órajelet használ, jó, hogy kicsit több kakaót ad és legjobb, hogy 'analóg' hangerőszabályzása van, DE nagyon elk.rja a hangképet. Mindent kivesz a zenéből, ami egy ilyen "rendszeren" élvezhető marad(hat)na.
Ha valakinek van olyan verziója, ami ezt nem teszi, jöhet a link!!!
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz tariattila #11103 üzenetére
-
OnIces
tag
A modem cseréje ugyanaz az eljárás, mintha kernelt cserélnénk?
Odinnal a megfelelő helyre /phone/ és kész???Külön még nem cseréltem és most nincs kedvem egy komplett ROMoláshoz.
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #10721 üzenetére
Igen, ez csak sima képcsere.
Vágj bele bátran! Csak egy kis figyelem kell hozzá!
Fodadd meg fo-di tanácsát! Mindig legyen egy működő téma vagy apk. az sd-n!!, amit vissza tudsz tenni probléma esetén.Nekem ilyenek a módositásaim: (az általad írt három is benne van)
A módosítani kívánt apk-t nem kell kicsomagolni! Egyszerűen csak át kell húzni az új png.-t a megfelelő mappába. Részletesen >>>> [link]
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #10718 üzenetére
...hááát, ha alkalmazások ikonjait szeretnéd cserélni (mi mást??), akkor az apk.-kat kell kicsomagolni és a ..res/drawable hdpi (vagy hasonló) mappából található -általában- "icon.png"-t kell lecserélni.
De ez csak a system.app-oknál milyen egyszerű.
A "sima"app-oknál ugyanez az eljárás, csak azokat alá kell írni/hitelesíteni kell -ehhez nem értek-De pl. a phone apk. a dialertabactivity.apk ikonját használja...(tehát abban kell változtatni)
szerk: itt egy apkmanager-es [link]
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #9595 üzenetére
Az óra nem lesz nagyobb, csak az AM/PM
-ezt mondom én./modjuk én már vissza is csináltam. Nem tetszik az a k. felirat a redőnyön .
...lesz még ilyen alkalmazás másban is/[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #9582 üzenetére
Ha nem 24h-s kijelzést használod az óránál van állítási lehetőség az AM/PM méretezésére.
( a "gyerek" beleszerkesztette a "redőnybe" fehér betűkkel "pauldiddy remix" ...mi a f.szért kellet ilyen "világítósra"??? Legalább halvány lenne!)
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #9553 üzenetére
Én kipróbáltam, hogy az app-okat (EDT, systemUI) bemásolom és minden további nélkül működik a statusbar konfigurálása... /jó, hogy az órát el tudom tüntetni/
Szóval úgy néz ki, használható bármelyik ROM-nál, csak kell még hozzá a systemUI apk is. Így, együtt teszik a dolgukat.
Már csak a systemUI-t színezem át -hogy ne p.diddy-s legyen nekem a noti felület- és készSzóval az app-okat a témából kell kiszedni!
cozmo: valamelyik sd-n nem maradt egy sounds mappád??? és abban benne a hangok???
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
GalaxyS II DigitalClock-ja átrajzolva:
-
OnIces
tag
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy az app.ok -főleg a systemUI cserélése után REBOOT !!! kell
ill. hagyjatok időt minden app.nak újraindulni... türelem ...A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
Szóval:
Itt az eredeti Legend-X téma - [link]
Szeritem minden idők legjobb témája. Ajánlom mindenkinek!!! (köszi R2D2!)Letöltöttem, feltelepítettem CWM-ből ...minden! app. FC, a teló nem indul...fuck!
OK, fussunk neki újra, tiszta (a)lappal... ujratelepítettem a deodexed stockJVP-t, feltettem CWM-ből a témát ...szuper minden el is indul és működik is. (kivétel: pár (új) locksreen-nél a zenevezérlés és ha a messages felé akarok nyitni -szintén az új lockscree-neknél-, akkor a teló újraindul. Nekem ez belefér -lehet, hogy azokon a ROM-okon simán működnek ezek is, amiket az oldalon felsorol, hogy már tesztelve volt rajtuk a téma.)
Szóval elkezdem átalakítani a megjelenést... elkészülök... feltelepítem -CWM-ből- bootol a teló (egyébként k.rva jó hangokat szerkesztett bele "S39"), minden szép és működik, DE nincs statusbar. /mivaaan????/ Mondom, jó, akkor a systemU.apkI-t kicserélem és beteszem azt, amit az eredeti deodexed stock-ból kimentettem és átszerkesztettem. Rootexplore-rel ki is cseréltem... Király! Nálam így minden szuper!Szóval nekem ilyen kacifántos módom sikerült megoldanom a dolgot.
EZÉRT:
Amit most felteszek az egy
- olyan téma, amiben az app.-ok -köztük a systemUI! is- az eredetiek, a megjelenés van módosítva.CWM-ből telepíthető.+
- egy csomag a módosított app.-okkal.Ha valaki úgy jár, mint én (telepítés után nincs statusbar), VAGY bejön a statusbar az eredeti témával, akkor annyit kell tennie, hogy a módosított app.-csomagból -"Gez71JVPapps"- rootexplorer-rel kicserélgeti a system/app mappában a systemUI.apk-t (illetve minden olyat, amit szeretne, hogy olyan legyen, mint a képeken.)
Ebbe a csomagba tettem még két starwars hátteret is (hogy illeszkedjen az unlock screen-hez). Szerintem a legegyszerűbb a settings/display/wallpapers/locksceen... -nél beállítani.
Elnézést mindenkitől, hogy ilyen kacifántos a dolog DE nem vagyok programozó. Egyszerűen csak belemélyedtem a témá(zgatás)ba. Van egy képszerkesztőm meg egy winrar-rom + egy galaxyS-em. Ebből következik, hogy csak akarat és idő kell a "rajzolgatáshoz". Én most egy kicsit belefáradtam, de úgy érzem nálam ez a megjelenés marad egy ideig. (max. valami micsit változtatok, hogy mégse legyen egyforma )
Olvassátok el a blogomat és próbáljátok ki! Így mindenki olyanná alakíthatja a teló megjelenését, amilyenné csak akarja!
Üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz vagyula #9324 üzenetére
A system/framework/framework-res.apk-t kell/enne kicsomagolnod winrar-ral és ott a drawable hdpi mappában módosítanod a képeket...
bővebben>>>> logout blogomphone apk: pár hozzászólással fentebb>>>> a lefkosia-nak linkelt csomagban... a képek alatt
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz znagy69 #9315 üzenetére
...hááát /ki/alakul/t.
Kis szépséghibája van -bár engem nem zavar és az is- lehet, hogy csak nálam (a deodexed stockJVP miatt.)
Elég érdekesen viselkedik az eredeti téma is, ill egy-két funkciója még nem az igazi (szerencsére ezek sem zavarnak)Részletezés jön este. Még össze kell rendeznem a dolgokat és becsomagolni + feltölteni.
lefkosia : [link]
ebben a csomagban megtalálod
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz lefkosia #9248 üzenetére
Köszönöm!
Valószínű, hogy a hétvégén megcsinálom teljesen. (Kicsit már kész vagyok a sok szerkesztéstől, de ez most tényleg egy bitang jó téma. - Alapvetően a "Legend X 2.5- Végre galaxy-hez méltó hangokkal!)A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #9169 üzenetére
A 3G watchdog pro-ban van egy olyan funkció, hogy külön számolja a roamingos adatforgalmat, nem tudom a gyakorlatban ez jelent/het-e olyat, hogy be lehet állítani, hogy csak egyhez kapcsolódjon automatikusan. Ki kell próbálni.
-
OnIces
tag
válasz znagy69 #9144 üzenetére
A system/app-ba
Alapvetően ez egy alkalmazás.JJ hunter:
a linken van CWM-ből és Odin-ból telepíthető változat is.Én először felteszem az eredeti gyárit, aztán teszek rá egy CWM-es kernelt és abból egyszerűen install.zip from sd... és megvan a deodexed stockRom
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
válasz znagy69 #9127 üzenetére
a systemUI - értesítési terület és a statusbar (kivétel akkujelzés)
a framework - a globális megjelenést és működést (ennél lehet gond)
a tw framework -hmmm ez annyira nem világos (egy-két témában nincs is benne)A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz znagy69 #9122 üzenetére
Jobb esetben csak vissza kell másolni a régit és reboot...
...rosszabb-ban újra tenni a ROM-ot.
Érdemes egy működő témát az sd-n tartani.
DE -szerintem, ezeket ne eröltesd (ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor a systemUI megér egy próbát.
Mondom, csak azért nem szedtem külön az sima app.-októl, mert így legalább egy helyen vannak -számomra is.Megvan már a CWM-ből feltehető téma is, csak nem tudom customROM-okon hogyan viselkedik. Az alapja a "the Legend X" téma. (de nálam ez -a saját systemUI-jával nem ment -ill. ment, csak nem volt notibar. Amikor bemásoltam a saját systemUI-mat, akkor meg simán jó lett minden. Gyanítom, hogy a stock JVB miatt volt ez. Azóta megy minden normálisan.
Elvileg CWM-ből feltéve jónak kell lennie... én nem próbálom (emiatt nem akarok semmiféle custom ROM-ot feltenni)
A deodexedStockJVP-n a fent leírt módon működik.[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Itt van pár módosított alkalmazás:
ezeket rootexplorer-el bemásolhatod a system/app -mappába.
(kivéve a framework.res és twframework.res-t -ezeket a system/framework-be kell) + (a SystemUI-t se változtatsd meg! Ezt a hármat csak saját felelősségre másolgassa mindenki!!!!) A többit simán lehet. (csak nem akartam szétbontani a "csomagot".)JVP-n simán működnek.
....ja!: ezek sima stock-app.ok (nem forognak/pörögnek ...stb. )
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Alapvetően ez sem (a hang) nagy szám. Annyit kell csinálni, hogy a system/media/audio/ui-ban kicseréled a töltéshez rendelt hangot "plitty-plutty"-ról "Recharge enabled"-re.
>>>>így szinte mindent "bemondathatsz" (képernyőzár, üzenet érkezett, hiba, ...mindenhez rendelhetsz "értelmes-szöveget" is, ami pittyeg, sípol, kattan...<<<< (itt az új project )
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #9077 üzenetére
Igyekszem!
>az a hang nem is USB-csatlakozás -bár akkor is van, mert akkor is tölt-, hanem akkor van, amikor töltőre dugod. A töltést "mondja be". 'Recharge enabled'<
((mondjuk a töltés közbeni animációnál még a gyári is jobb))
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
...ez tök jó, az általam szerkesztett systemUI.apk-val működik rendesen (van notibar).
Na, így már lehet vele kezdeni valamit...valószínű, hogy a stockJVP-miatt van ez
+fejlemény... a samsung unlock helyett android unlock van... (ez sem rosszabb )
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #9061 üzenetére
Nekem pont az apk.-nem kellenek (úgyis a sajátra cserélem ki mindig).
Leginkább a battery-töltöttségjelző miatt kellene egy, mivel a stock csak 0-10-20-40-60-80-100 állapotokat jelez (ami nekem elég, de nem biztos, hogy másnak is)Feltettem, el is indult a teló, csak nincs notibar... érdekes...
Megpróbálom most a saját systemUI-t és meglátjuk... egyébként nagyon tetszik. Pont az van benne, ami a stcock-ból hiányzik (extended power, CRToff, glowing...)az a kikapcsolás-hang..!
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz R2D20208 #8999 üzenetére
Köszi szépen!
Ezt már néztem korábban, le is töltöttem, de nem úgy nézett ki, mint a screeneken.
Ezek szerint már fedi a valóságot a téma
Letöltöm, megnézem, működik-e nálam. Ha jó, akkor máris nekilátok a minkának...Egyébként meg, ha valami tetszik, miért ne használnád fel. (Nagyon sokan tesznek így -ha szigorúan nézzük a témák nagy része a gyári lopása....)
Kezdetben én is használtam innen-onnan, aztán -ahogyan gyarapodtam e téren- igyekeztem egyénit alkotni. Pl. az én settings-em is innen van kis változtatásokkal (méret, szín, 1ikoncsere..)Na...lejött.... munkára...
Egyébként itt van pár előzetes:
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz ferrari1 #8703 üzenetére
Kösziszépen! Megsasolom.
gamek!ller ...látod, pl. ez is a maximális magasságot foglalja el (jobb oldalon az "Auto Rotation" feliratnál látható, ha nagyobb lenne belelógna a feliratba.
-csak nem kör/nényzet alakú.... ezért tűnhet annak[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz gamek!ller #8701 üzenetére
Melyikre gondolsz konkrétan? (Nekem egy-két gyári gomb tűnik túlméretezettnek.)
Egyébként gyári méret mindegyik, csak nem "teljesen" van kitöltve az adott felület.[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Kis kedvcsináló...
(többen jeleztétek, hogy jó lenne, ha GB-re is megszerkeszteném a témámat...)
No, elkészültem a stock JVP kiszínezésével. A dolog szépséghibája az, hogy még nem találtam olyan JVP-s témát, amibe beszerkeszthetném és akkor egyszerűen CWM-ből is fel lehetne tenni. (Most rootexplorer-rel kell bemásolgatni -így még nem akarom belinkelni, mert ez sok hibalehetőséget rejt)
Jelenleg odexed stock ROM-on működik nálam. Ebből következően az akkujelzés, lockscreen, animációk, ... gyáriak -bár átszinezve-. (Nem tudom, a többin, hogyan viselkedik... a stock-on jól )Szóval, ha valaki tud olyan témát, ami JVP-n kifogástalanul működik, az dobhat egy linket és onnantól már meg tudom csinálni, hogy CWM-ből is feltehető legyen -bármelyik- JVP-re...
pár előzetes:
....szóval kellene egy JVP-s téma!!!....
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Remus389 #8489 üzenetére
"Tiszta" a játék?
Eddig elindult GB-n?...csak mert nekem eddig csak Froyo-n működött rendesen. (bár én csak úgy kaptam valahonnan )
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Köszönöm a tippet! Kipróbálom.
.... a Gingerrel mi (ő+én/telóm) már nem leszünk barátok.
(ettől függetlenül, lehet nézek valami használható témát, ami átalakítható...)
-
OnIces
tag
válasz Remus389 #8428 üzenetére
Ebben a GB-s tábor fog tudni segíteni pontosan.
Én feltolné rá
-odinnal -reboot nélkül- egy speedmod kernelt
-akksi ki/be
-háromgombos recovery, abban az advanced CWM menűből rootolnám (no reboot!)
-download mód
-aztán odinnal vissza egy GB-s kernel ...DE várj inkább egy GB-ben járatos tanácsára!
Everman:
a b.szogatást az OPrendszerére értem. Egyébként b.szogassa csak mindenki nyugodtan... nálam sem pihen 10percnél többet egyfolytában..
A szabadság meg az, hogy azt, úgy, és annak állítasz be, ahogyan akarsz (más értelemben is ).
Azt, hogy ki, miért akarja "megjavítani" a telót ne tőlem kérdezd. Szerintem a többség nem is megjavítani akarja, csak kíváncsi... (és ezt viszik néhányan túlzásba)[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz Remus389 #8424 üzenetére
A működéssel sosem volt gondom -kivéve a GB-s akkudraint- (de ezt megoldottam).
...én a "megjelenését" rajzolgatom gyakran -de az is már kezdi felvenni a végső formáját.Szóval -lehet megkövezni- én egy messzemenőkig elégedett SGS tulaj vagyok.
OFFoff:
nem ismer valaki egy olyan képkezelő progit (PC-re!), ami szépen sorbarendezi a képeket és el is nevezi azokat pl.: 001-002-003...stb. ???? Ne kelljen már egyenként átneveznem többszáz fotót. Van ilyen program???
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
...into the air...
Nem tudom, ki, milyen mesevilágban él és mit gondol... de mégis mit vártok el néhányan -tisztelet a kevés kivételnek- ettől a szerencsétlen telefontól???
ROM(b)olgatjátok -akár naponta többször- és csodálkoztok, ha egyszer azt mondja elég!?
Csináljátok már ugyanezt meg egy számítógéppel! Cseréljetek rajta naponta operációs rendszert! Kíváncsi lennék meddig működne fagyás nélkül...
...és persze, hogy a saját hülyeségét senki nem fogja belátni; inkább a telefont titulálja sz@rnak...
Pedig ennyi szabadságot adó -és ilyen jól működő- kütyüt meg kellene becsülni (nem b.szogatni állandóan) és akkor elégedetten mondhatnád magad egy egyéni, különleges (és sehol a világon ugyanilyen megjelenéssel nem létező) SGS boldog tulajának...
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
A voodoo sooundról (ill. annak magasztalásáról) már nem is merek írni...
...hallgatott már valaki GB-s gyári lejátszót stock -mondjuk nálam legutolsó GB a - JVBn ??
Meglepődnétek, mennyi mindent vesz ki a ZENÉből a felcsicsázott voodoosound.
(igen olvastam a gyerekről és a samsungról) Lehet, már változtattak is annyit, amennyit kellett. (csak ők nem vitték túlzásba és megtartották a lényeget)
Egy biztos a GB-ból a gyári lejátszó hangjáért odaadnék egy pár működő funkciót a telóból... az nagyon hiányzik.
Egy jó fülhallgatóval (és egy-kettő- jó füllel) hallgassatok meg egy gyári GBsound-ot... elfelejtitek a voodoo-t egy életre!R2D20208: ...akkor olvass pontosabban kicsit! Nem a stock-okról beszélek és ezt ki is emeltem fentebb... Jól néznénk ki, ha már a stock is kiemelné mi működik, meg mi nem...
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz A_ScHuLcZ #8003 üzenetére
Tökéletesen egyetértek, de a windows programcsomagot nem úgy vásárolod meg alapon, hogy azt kezdik el sorolni a dobozon, hogy mi működik és mi nem.
Működjön minden és aztán lehet frissíteni, javítani. szvsz
+Azért ezek a mai ROM-ok már nem az első verziók. Volt pár "közbenső" már és még mindig az a "beharangozó", hogy "ami működik"...Chipman: NEM próbálom ki, mert nem érdekel egy ilyen bevezető után az adott "termék"!
Amit írtam az nem a "nemkipróbáláson" alapul, hanem azon, amit a ROM-ok ismertetőjében látok.Ha bemész egy szolgáltatóhoz egy ilyen telóért és azt mondanák "nem működik minden funkciója" ...elhoznád???
... a ROM-olás ugyanaz (csak nem kötelező) fizetni érte -egyelőre-.
Itt egy másik felmerülő kérdés: Miért támogasak valami olyat, ami nem is működik teljesen??bossvico: Persze, engem is izgat, mivel tud többet (egyébként rég nem olvasnám a fórumot), hiszen érdekel... DE az olvasottak (és a régebbi verziókkal tapasztaltak) alapján még mindig azt mondom: nem jobb annyival, mint amennyivel rosszabb.
Nézzétek már meg mennyi gond volt a Froyo-val és mennyi a GB-del!
Félreértés ne essék! Csináljon mindenki, amit akar és ahogyan akarja!!!Egyszerűen és elgondolkodom akkor, amikor valamiről -ami akár tönkre is teheti a használati eszközödet- olyan ismertetőket látok, mint ezekről a mostani "friss" ROM-okról.
...és csak leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban.
Kicsit már bánom... be is fejezem ...
...csak olvasgatom tovább csendben (a ROM-okkal kapcsolatban felmerülő -kezdetbem- pozitív...aztán -pár óra/nap múlva már negatív tapasztalatokat) ...és használom a telót -annak minden funkciójával (mert működik! )[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
...egy-két Ginger-rel tett sikertelen kísérlet után (akkumerülés)már régen csak Froyo-ról követem a dolgok/ROM-ok alakulását. Kíváncsiságból mindig ránézek egy-egy újonnan belinkelt ROM-ra.
Egyvalamit nem értek igazán és nagyon nehéz megértenem azokat is, akik ezen csak úgy túl tudnak lépni.
A belinkelt ROM-ok többségén (talán a stock-ok csak a kivételek) az ismertető ezzel kezdődik: "ami működik" ....-hát vazzzzzzeg!!!!! HA valamit csinálsz és kiadod, akkor működjön az összes funkció, amit ehhez a telefonhoz kitaláltak. innen már nem is érdekel az alkotásod!...
...aztán a következő pont: "és ami NEM működik"....-hát vazzzzeg kétszer!!!! HA nem működik, csináld meg és azután tedd közzé!!!!Tényleg nem értem azokat, akik egy ilyen ROM-ot egyáltalán kipróbálnak. De ez már mindenkinek az egyéni döntése.
Kb. olyan ez, mintha vennél egy számítógépet... jönne rá egy frissítés és azzal kezdődne, hogy frissítés után mondjuk a dvd-íród nem fog működni.. de lesz olyan megjelenésed, ami eddig nem... TE frissítenél??? egy, kettő, háROMra???
Kezd ez az egész kiábrándítóvá és nevetségessé válni.
...csak kijött...
-
OnIces
tag
>>>>Szia!
Tudod, vannak olyan alkalmazások (mostanság), amiket a teló már alapból sd-re ment (így nem láthatóak a data/app mappában.
Annyit kell tenned, hogy bemész az alkalmazások kezelésébe és ott áthelyezed ezeket a telóra... innen pedig rootexplorer-rel oda másolod ahová akarod...<<<<
>>Köszi a segítséget! Igazad van! De amatőrség volt ez tőlem...
Legközelebb is hozzád fordulok.<<A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
Kis segítségre lenne szükségem:
Hová teszi a teló a marketről letöltött de sem a system/app-ban (mondjuk ott minek is lenne?); sem a data/app-ban nem található alkalmazásokat.
- a telón rajta vannak appdrawer-ben is megjelennek és működnek is rendesen. Egyszerűen csak másolatot szeretnék csinálni róluk.Két alkalmazást nem találok és már k.rvára unom, hogy mindig le kell töltenem, ha újralakom a telót.
((Az egyik a Softvare Data Cable a másik a Ringtone Maker... ezeket nem találom))
Ötletek (megalapozottak!)
???A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
ja, csak szólok, hogy a puzzle-unlock kicsit trükkös (hogy, avatatlanok ne tudják babrálni) ,de annak, aki tudja, mi hol van, annak egyszerű....
(minden a szokott helyen van és a nyitás is a szokásos módon történik annyi a "trükk2, hogy az ikonok (nyitáshoz) nem látszanak a képernyőn, de a helyén van minden elhúzod az újjad és már nyitva is a teló )A félreértések elkerülése végett írtam le. Nem hiba. Direkt van így.
Csak ez látható a telón ("lezárva"):A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz #68216320 #6625 üzenetére
Saját téma:
Mivel úgy látom elég sokan töltöttétek a tegnapi műveket (music és videoplayer), úgy gondoltam feldobok mindent egyben komplett témában. Letölthető a fenti linkről és CWM-ből feltehető.
StockJS8-ason használom. Kifogástalanul működik.az aláírásban szereplő linken vannak képek...
+ 2ujabb:
minden más a Picasa-n...
-
OnIces
tag
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz berczy03 #6550 üzenetére
Bocs, csak akadozik a netem.
Sszóval másik Phone.apk ROM-ból, vagy akár egy témából is levadászható.
(a Crysis21 Sensationjában pl. egész jó van. de ugyanígy van a blackandroid, erebos, cromewhite témákban is -meg sok másikban-) arra figyelj, hogy a verzionak (GB/Froyo) megfelelőt cserélj...A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával