Hirdetés
Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz R2D20208 #11046 üzenetére
Rövid sztori hozzá: Az ebay-en vett Armani akkunál a töltőm felforrósodott, de nem tudtam, hogy a gyárival is ezt csinálta-e. Ezért visszatettem a régit, majd mikor rájöttem, hogy annál is felforrósodik, kicseréltem újra az Armanis akkura. Ez van most bent, az indítás után még nagyjából fél-1 órát töltöttem (mert 97%-on volt mikor visszatettem), így annyit le kell vonni az akksi idejéből, ami töltő nélkül volt.
-
R2D20208
addikt
válasz tariattila #11047 üzenetére
Volt valami odairva ? Ja, a végtelenitett izé ? A feltört miujság ?
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
bossvico
senior tag
asszem megérkeztünk ezzel a JVQ-val egy normális állapotra.
tegnap este óta van fennt, és jó. semmi kernelt nem raktam rá, nekem elég gyors is.
nincs phone fc.R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
DanielK
addikt
61 óra után 43%-on van az akksim!
-
R2D20208
addikt
Gyakran romolók, érdemes elolvasni Művészurunk figyelmeztetését : [link]
-
R2D20208
addikt
-
SzlobiG
félisten
Nem tudom mi van nálam ezzel a miuival kb 10óra alatt majdnem 60%-ot merült és nem is nyomogattam. Mostanába ilyen bajom van vele az még hagyján hogy a market továbbra se szed le semmit, asszem bepróbálok egy JVQ-t valami főzött formába.
-
fecosrac
tag
válasz R2D20208 #11033 üzenetére
Semmiképp se érezd magad hibásnak, mert sokat segítettél és egyébként zsír is lett a teló.
Egyébként a névjegy probléma megoldva. Felmásoltam a memória kártyára majd onnan importáltam a vcf fájlokat és így jó lett.
Thx a segítségedet ezúton is.
ui.: még várok vmit amit ígértél nekem!! ^^
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Busybox és superuser szerint rootolva van a teló, de a Titanium backup szerint nincs... most hogy van ez?
-
R2D20208
addikt
válasz fecosrac #11031 üzenetére
Én segitettem Romolni, tehát hibásnak érezhetem magam. És bevállalom. De...Egyszerűen el nem tudom képzelni mi lehet az oka. Gamileden fennt van a névjegyzék? Tehát ha pc- n bemész a gmailfiokodba ott van minden pontosan? Lehet gmail apk- t kéne cseréljél, ha igen. Miért nem raktad rá simkártyára romolás elött a számaidat, és utánna egyszerűen visszamásoltad? Gmailnél...A telodon be van kapcsolva a névjegyek, egyebek- megjelenitési beállitások- és a Gmailnél mind be van pipálva és le van okézva ? És egyszer frissitesz, elvileg le kell szinkronizálja komplett...
Jóreggelt Nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni mert alapvető problémám van, de egyszerűen képtelen vagyok megoldani.
A rom-olás óta nem tudom visszamásolni a névjegyzékemet a készülékre.
A KIES miután elindítja az exportálást rögtön le is állítja és semmi hibaüzenet.
A PC Studio vagy mi a szar meg fel sem ismeri a készüléket csak a memó kártyákat.Próbálkoztam gmail-es szinkronizálással is, de vmiért az sem oké. Ott meg az a gond hogy hiába tallózom be a .csv fájlt, csak a vezeték-, vagy csak a keresztnevek jelennek meg. Megpróbáltam letölteni a telóra, de oda is csak a neveket szedi le, semmi más adatot nem.
Ha megnyitom excel-ben a csv fájlt, akkor tisztán látszik hogy megvan benne minden.
Valakinek valami használható 5let?? Megüt a guta lassan a névjegyek nélkül !!!
-
R2D20208
addikt
válasz engine88 #11025 üzenetére
Engine JVQ akksiban minimum annyi mint a JVP. Éjjel, éjfél körül leraktam 97 - el annyival keltem. Semmi repülő mod stb, és 3 G - n . Tehát a JVP - t hozza. Esetleges infó valakinek, akit érdekel. Darky JVQ- n megy a Legend téma.[link]
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Volt már? DarkyROM_XXJVQ_BASE_ODEXED.zip KATT
Engine én a helyedben várnék 3 napot
[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
2-3 hete nem olvastam fórumot, akkor 2.3.4 JVP Bezke 4.2 volt a legjobb ROM
Azóta van valami változás, vagy rakhatom azt?
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz -D4nO- #11017 üzenetére
Kiessel mit akarsz? Hú , nem értem az embereket. A KIES már kisezer telot féltéglásitott ! Ugy repült nálam mint a fene !
Ferrari akkor szvsz hagyd is fenn, a tökéletest, az esetleg jóra minek lecserélni? Jön nemsokára a mégjobb! Én akkor lépnék a helyedbe!
[ Szerkesztve ]
-
-D4nO-
tag
Miért van az, hogy nekem már több mint egy hónapja felajánlotta a 2.3.3-at kies-en????Amugy tökéletes rajta minden csak az akuidő szar!
o/
-
lefkosia
őstag
válasz R2D20208 #11015 üzenetére
+1
SGS2 app and widget teszteltem deodexed JVQ, és müxik
The Truth Is Out There
-
R2D20208
addikt
válasz ferrari1 #11012 üzenetére
Nekem volt most 4-5 hívásom, semmi megrogyást nem tapasztaltam. Bár megmondom őszi intén, JVP- nél sem, vagy nem vettem észre. Nem tudom ott mi volt a diagnózis De..Olyan dolog, amikor beszéltél, és a másik lerakta? Egyszer volt ilyen és nem normálisan zárult be a phone apk. Az volt a gondja?
Darky 10.2 JVQ lesz, és sztem szombatig ki lesz adva.
Ferrari Ez JVP.- nél is egyszer volt nekem, de túléltem Ne legyünk már ennyire kritikusak sztem . JVP már nagyon alakulóban van, volt.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz kopi73 #11009 üzenetére
A JVQ maga a ROM. Erre más romot nem tudsz ill. igen, de azt másnak fogják hívni.
kopi73: Akkor egyenlőre várakozok és várom a tapasztalatokat. Ez a JVQ volt? Gondolom igen. Mikor volt ez a gond? Mit csináltál mikor előjött?
Hogy te főzött romra gondolsz. Egyenlőre JVQ alapú főzött nincs. MIUI-t JPU-ra illik rakni, Bezke meg JVP.
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz lefkosia #11008 üzenetére
Nekem pont most volt egy phone.apk megrogyás.
Felraktam a samfires jvq-t (repart-al) aztán full törlés a kódos, aztán dark coew 2.8
..Előtte? hm.
Na akkor hol is lett elceszve?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
kopi73
tag
Erre a JVQ-ra milyen romokat lehet rakni?
-
R2D20208
addikt
Jóreggelt! JVQ tapasztalat: 97 % al raktam le este(nem repülömodban) és ugyanannyival ébredtem most. Tehát akksiidő tuti minimum agyanannyi maradt, mint a JVP , ha nem jobb. Ez bekapcsolt 3 G - vel. Sztem erősebben fog hálózatot, eddig minden okésan működik. Deodexed 2.8 van fennt nekem este óta. Na most lett 96 épp Galéria érzésem szerint egyértelműen gyorsabb. Amugy minden ok mint a JVP-n is az volt.
Thomas Ficeto irja az oldalán, hogy 2.8 ugyanaz mint az előző, csak JVQ- ra modositotta. Semmi külömbségük nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
MIUI-sok: tudja valaki a kódot amivel be lehet lépni a G-szenzoros menübe? Mert állítólag ott le kell futtatni valamit aztán lesz csak jó az üzemidő. Az új 2.2/2.3-ról vélemény? és az új kernelekről?
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
válasz thomasvold #11001 üzenetére
Eddig nem vettem észre semmi különbséget. Nálam a 2.7.3 is remekül működött.
The Truth Is Out There
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest