Hirdetés
Aktív témák
-
milanmylo
aktív tag
válasz
ForRedGlory #17558 üzenetére
Le tudnád esetleg egy kicsit részletesebben írni a folyamatot? samfirmware-ről leszedtem a JP7 et mivel a sztupy féle rommal nem igazán vagyok megelégedve. Ezeket a lagfixeket honnan szedted le? Miben másabb a telepítése mint a sztupy féle romnak? Ez a második rom frissítem és kissé laikus vagyok
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Azt hiszem ez az a kombo ami már bőven megéri hogy ne menjek vissza JM5+RyanZA-ra. Remélem holnap is ez lesz a véleményem. Érzésre is villámgyors, meg amúgy is. Ajánlott
A színeket ne nézzétek, valami gagyi progival mentettem a képet, nem az a lényeg.
Amúgy komolyan nem értem a CPU score-t... Ebben van a legbikább cucc erre az kis fos Nexus One így elgyapálja? Tudom nem az a lényeg, mert minden másban agyon veri, de szerintem itt valami bugzik[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Nálam stabilitás és WiFi-kompatibilitás szempontjából még mindig a SztupY JPK 2.1 a nyerő. Valamiért az utána lévő romokkal nem megy a pécsi hotspot.
tariattila, nem jársz mostanában Pécsen? Érdekelne, hogy a tieden mennyire megy a Széchenyi-téri WiFi újabb ROM-mal.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...